Jer ona to može

Supruga slavnog pjevača nakon emotivnog intervjua ulicom prošetala samo u majici i čizmama

Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Bieber (Foto: Instagram) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Hailey Bieber (Foto: Instagram) Hailey Bieber (Foto: Instagram) Hailey Bieber (Foto: Instagram) Kendall Jenner, Hadid, Hailey Bieber (Foto: Instagram) +0 Kendall Jenner, Hadid, Hailey Bieber (Foto: Instagram) Galerija

Hailey Bieber najpoznatija je postala iznenadnom udajom za pjevača Justina Biebera.

Plavokosa manekenka Hailey Bieber poznatija je kao supruga Justina Biebera.

Osim toga, 22-godišnja manekenka postala je slavna zahvaljujući slavnom tati, glumcu Stephenu Baldwinu te puno poznatijim prijateljicama kao što su Kendall Jenner te sestre Bella i Gigi Hadid.

Atraktivna manekenka može se pohvaliti brojnim modnim naslovnicama te kampanjama kojima promovira razne proizvode, no velik dio javnosti smatra kako to isključivo može zahvaliti gore navedenim osobama, a ne modnom talentu i izgledu za koji mnogi sumnjaju da je potpuno prirodan, iako ona inzistira na tome.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Kako god bilo, Hailey ima milijune obožavatelja na društvenim mrežama te je nedavno krasila naslovnicu australskog izdanja Voguea za listopad za koju je pozirala bez šminke, a progovorila je i o svojim slavnim prijateljicama te borbi s mislima kako nije dovoljno lijepa za baviti se manekenstvom.

"Ja nisam cura s piste i često sam se osjećala manje vrijednom od svojih prijateljica. Pogledajte Kendall, Bellu i Gigi... Sve tri su visoke i nose svaku reviju... Neko vrijeme sam se osjećala kao da ne mogu imati manekensku karijeru, jer ne nosim revije", iskreno je priznala. Hailey je naime visoka 172 centimetara, što je 8 centimetara manje od njezinih slavnih prijateljica koje žare i pale svjetskim pistama.

Ipak, pokazalo se kako je stvorena za komercijalno manekenstvo, pa se razni brandovi otimaju da reklamira njihove modne i beauty proizvode, što itekako puni njezin bankovni račun.

A to čini i njezin brak s Justinom koji često ističe kako ga je baš ona spasila iz teškog emotivnog razdoblja. Otkad se udala za pjevača, paparazzi prate svaki njezin korak, a nedavno su ju snimili u Los Angelesu samo u dužoj majici te bijelim čizmama.

Iako se većina žena ne bi usudila odjenuti tako nešto, Hailey ima manekensku liniju koja joj dopušta da na sebe stavi što hoće. Manekenka je pogled skrivala iza tamnih naočala, a njezin puno slavniji suprug ovoga puta nije bio s njom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene