Gordan Jandroković i Miro Kovač u javnosti su se pojavili sa svojim boljim polovicama.

Galerija Gordan Jandroković, Miro Kovač (FOTO: Pixell) Gordan i Sonja Jandroković (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Miro i Monika Kovač (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) +0 Božo Biškupić (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)

Premijera predstave Kralj Lear, redatelja Janusza Kice u Hrvatskom narodnom kazalištu, sinoć je privukla mnogobrojna lica iz svijeta politike.

Vezani članci Aki Rahimovski Političari tuguju za Akijem, iz Sabora su uputili dirljivo priopćenje, a posebno se oglasila i jedna ministrica Gordan i Sonja Jandroković Jandroković s osmijehom od uha do uha pozirao sa suprugom, evo gdje ju je odveo u izlazak za kraj godine

Tako se u publici mogao vidjeti Gordan Jandroković koji je na premijeru stigao u društvu supruge Sonje koja je za ovu prigodu odjenula crveno plavu kombinaciju.

Gordan Jandroković, Miro Kovač (FOTO: Pixell) Gordan i Sonja Jandroković (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)

Miro Kovač također je u kazalište stigao sa suprugom. Monika Kovač odabrala je crnu haljinu za ovu prigodu.

Inače, supruge političara rijetko se pojavljuju s njima u javnosti. Doduše i rijetka su slična događanja na kojima se pojavi cijela svita hrvatske Vlade i Sabora.

Gordan Jandroković, Miro Kovač (FOTO: Pixell) Miro i Monika Kovač (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)

U publici su se mogli vidjeti i Davor Božinović i Marija Pejčinović Burić, ali i bivši ministar kulture Božo Biškupić.

Gordan Jandroković, Miro Kovač (FOTO: Pixell) Božo Biškupić (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju