glavni na Bačvicama!

Goran Karan u kupaćim gaćicama uživao u omiljenoj aktivnosti, jasno je kako ostaje u top-formi u 59. godini!

Goran Karan - 6 Goran Karan - 6 Miroslav Lelas/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Karan - 1 Goran Karan - 2 Goran Karan - 3 Goran Karan - 4 Goran Karan - 5 Goran Karan - 7 Lidija Bačić i Goran Karan - 4 Lidija Bačić i Goran Karan - 6 Lidija Bačić i Goran Karan - 3 In Magazin: Goran Karan i Lidija Bačić, vaterpolo +11 In Magazin: Goran Karan i Lidija Bačić Galerija

Goran Karan snimljen je na plaži Bačvice u Splitu gdje je s društvom igrao picigin u kupaćim gaćama s hrvatskom šahovnicom.

Nije tajna da je pjevač Goran Karan (58) veliki ljubitelj picigina, a sada su je uhvaćen kako uživa u omiljenoj aktivnosti.

Pogledaj i ovo Pjevači na grličenju u crkvi Svetog Vlaha Neka od najvećih glazbenih imena Znate li što Žanamari radi na ovoj fotografiji? Pogledajte tko je još tijekom godina sudjelovao u obredu koji tradicionalno okuplja naše pjevače!

Karan je s prijateljima zaigrao picigin na poznatoj splitskoj plaži Bačvice, a u kupaćim gaćicama s hrvatskom šahovnicom je pokazao je i da je u top-formi.

Sjajno raspoloženi Karan na fotografe se uopće nije obazirao i u potpunosti se prepustio se igri u kojoj je, sudeći prema fotografijama, pravi majstor.

Koliko voli picigin, dokazuje i činjenica da ga je dosad već nekoliko puta zaigrao i u siječnju i tako pozdravio novu godinu.

Inače, Karan je nedavno udružio snage s Lidijom Bačić i Klapom Sebenico, s kojima je snimio novu verziju svoje pjesme "Do posljednjeg daha", kao podršku hrvatskim vaterpolistima na aktualnom Europskom prvenstvu.

 

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry - 2 +13 Princ Harry - 1 Celebrity Princ Harry prvi je napustio Balmoral, a nježni potez u zračnoj luci od njega nitko nije očekivao!

 

  1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun i Nives Ivanković Snježana Mehun i Nives Ivanković Snježana Mehun Snježana Mehun +7 Snježana Mehun Nekad i sad Pojavile su se fotografije Snježane Mehun iz 2006. godine, u to je vrijeme ljubila mlađahnog manekena s kojim je bila i u kratkom braku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene