danas ima starijeg muža

Pojavile su se fotografije Snježane Mehun iz 2006. godine, u to je vrijeme ljubila mlađahnog manekena s kojim je bila i u kratkom braku

Snježana Mehun Snježana Mehun Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun i Nives Ivanković Snježana Mehun i Nives Ivanković Snježana Mehun Snježana Mehun Snježana Mehun Snježana Mehun - 2 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun - 5 Snježana Mehun - 1 +1 Snježana Mehun Galerija

Domaća poduzetnica Snježana Mehun Schillinger oduvijek je bila rado viđeno lice na važnim društvenim zbivanjima, a u prilog tome idu i njezine fotografije iz 2006. godine.

Domaća poduzetnica Snježana Mehun Schillinger oduvijek je bila rado viđeno lice na važnim društvenim zbivanjima, a u prilog tome idu i njezine fotografije iz 2006. godine.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger u emisiji Zdravlje na kvadrat - 12 nije sve med i mlijeko Za Snježanu Schillinger svi misle da je žena bez problema, no nije sve tako kako se čini: "Nosila sam se sama sa sobom, u tišini"

Snježana se tada s drugim poznatih Hrvaticama družila na svečanom otvorenju jedne robne kuće u Splitu, gdje nije mogla pobjeći fotografima, a u to je vrijeme pažnju javnosti privlačila i vezom s osam godina mlađim manekenom Mihaelom Galekovićem.

Snježana i Mihael bili su par od 2004. godine, a svoju vezu su 2011. okrunili i brakom, no razveli su se već 2014. Rastali su se u prijateljskim odnosima, a Mihael se nakon razvoda iselio iz njihovog zajedničkog doma, a Snježana mu je prepustila vođenje kafića u centru grada koji je tada bio u njezinu vlasništvu. Snježana je kasnije često u intervjuima naglašavala kako mu ništa ne zamjera i da se njihova ljubav jednostavno pretvorila u prijateljstvo.

Poslije mlađahnog Mihaela, Snježana je pronašla sreću s 10 godina starijim austrijskim poduzetnikom Franzom Schillingerom koji ju je zaprosio na Maldivima, a vjenčali su se na Kornatima, u rujnu prošle godine.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Vjekoslava Huljić i Dušan Vasić Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 5 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 4 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 3 +24 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 2 Celebrity Tonči Huljić objavio tužnu vijest i oprostio se od dugogodišnjeg prijatelja i suradnika: ''Falit ćeš mi kao i član obitelji...''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +11 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica raskopčala prsluk i pokazala da ispod ne nosi ništa, a vruće hlačice začinile su cijeli outfit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene