ovakvoga ga rijetko viđamo

Dobro raspoloženi Goran Bogdan u društvu 11 godina mlađe djevojke iznenadio promjenom koja se dogodila preko noći!

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Božo Radić/Cropix 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 1 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 2 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 3 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 4 Druženje prije svadbe Jusufa Nurkića - 14 Druženje prije svadbe Jusufa Nurkića, Goran Bogdan Druženje prije svadbe Jusufa Nurkića, Goran Bogdan Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković +15 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Galerija

Goran Bogdan bio je na vjenčanju Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku s djevojkom Jovanom Stojiljković, a za tu prigodu je obrijao bradu.

Brojni poznati okupili su se na vjenčanju bosanskohercegovačke NBA zvijezde Jusufa Nurkića i njegove odabranice Emine Durić.

Među uzvanicama je bio i domaći miljenik žena, glumac Goran Bogdan (42), u pratnji svoje 11 godina mlađe djevojke, srpske glumice Jovane Stojiljković.

Fotografi su ih snimili dok su se nasmiješeni penjali do tvrđave Lovrijenac, gdje se održala ceremonija, a oboje su se dotjerali u skladu sa svečanom prigodom.

Goran je iznenadio i jednom promjenom, koja se dogodila preko noći. Naime, na svečanom prijemu dan prije vjenčanja Goran je imao bradu, koju je za vjenčanje obrijao, a ovakvoga ga nemamo često priliku vidjeti.

Koji look Goranu bolje stoji?

Goran Bogdan izgleda bolje...

  • obrijan
  • s bradom

Ukupno glasova:

Goran i Jovana, koja je široj publici najpoznatija po hit-filmu "Južni vjetar", obnovili su svoju vezu krajem 2021. godine, i to nekoliko mjeseci nakon što su bili prekinuli.

Ponovno su se zbližili na snimanju jedne serije u Hrvatskoj, o čemu je pisala Nova.rs. Još ranije otkriveno je kako su njihovu odnosu presudile poslovne obaveze, zbog kojih se nisu mogli često viđati te su prekinuli zbog razdvojenosti. No, čini se kako je sudbina ipak imala drugačije planove.

Podsjetimo, Goran i Jovana vezu su započeli 2019. godine, a za njihovu se romansu saznalo kada je naš glumac svoju kolegicu iznenadio velikim buketom cvijeća nakon premijere predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je ona imala glavnu ulogu. Zajedno su se pojavili na nekoliko događaja, a iako rijetko pričaju o svom privatnom životu, neki detalji su se ipak saznali.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna, Davor i Dino Dragojević Vesna, Davor i Dino Dragojević Vesna, Davor i Dino Dragojević Vesna, Davor i Dino Dragojević +18 Oliver Dragojević sa suprugom Vesnom, sinom Dinom, nevjestom Nevenom i blizancima Davorom i Damirom Celebrity Evo kako izgledaju sinovi Olivera Dragojevića, nemamo ih često priliku vidjeti, a jednog pamtimo po hit-pjesmi iz 90-ih!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +24 In Magazin: Ana Rucner - 7 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotografiju sa 17-godišnjim sinom koji je kopija svoga oca Vlade Kalembera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene