preminuo u 77. godini

Proslavio se u kultnoj "Dinastiji" i dugo se borio s ovisnostima, a samo 10 dana prije smrti doznao je tešku dijagnozu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Michael Nader, koji se proslavio u seriji "Dinastija", preminuo je od raka koji mu je dijagnosticiran prije 10 dana, a vijest o smrti potvrdila je njegova supruga Jodi Lister.

Glumac Michael Nader, koji je najpoznatiji po ulozi Dexa Dextera u jednoj od najgledanijih sapunica iz 80-ih "Dinastiji", preminuo je u 77. godini od neizlječivog raka.

Pogledaj i ovo showbuzz nove sezone Kultna sapunica vratila se u novom ruhu, najbogatiju američku obitelj progone moderni problemi

Tešku dijagnozu dobio je samo 10 dana prije smrti, a tužnu vijest potvrdila je njegova neutješna supruga Jodi Lister.

"Teška srca prenosim vijest da je moj voljeni suprug Michael Nader preminuo u svojem domu 23. kolovoza. Neizlječivi rak dijagnosticiran mu je na petak 13., a umro je 10 dana kasnije. Njegova smrt i dijagnoza bile su iznenadne i neočekivane, i nikada nisam iskusila takvu agoniju kao kad sam gledala kako mi moja srodna duša umire pred očima", napisala je na svojem Facebooku Jodi koja je u braku s Michaelom provela 18 godina i zajednosu imali kćer.

Otkrila je i kako se glumac prije smrti počeo pisati memoare. U njima je planirao opisati svoju dugačku borbu s ovisnosti o drogama koje je počeo konzumirati sa samo 15 godina, a prvi put je o tome progovorio 1984. godine, kada je već četiri godine bio čist. No kasnije se ipak vratio porocima.

Glumac je 1997. godine uhićen zbog pijane vožnje dok je s njim u automobilu bila njegova tada 13-godišnja kći Lindsay. Iza rešetaka je ponovno završio 2001. godine kada je pokušao prodati kokain policajcu u civilu u jednom njujorškom noćnom klubu.

Dvije godine kasnije u emisiji Larryja Kinga priznao je da se pokajao zbog svojeg povratka drogama i da se nakon uhićenja, koje mu je otvorilo oči, odmah prijavio u kliniku za liječenje ovisnosti.

Američka sapunica "Dinastija", koja mu je obilježila karijeru, emitirala se od 1981. do 1989., a bila je popularna diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, a još jednu značajnu ulogu ostvario je i u seriji "Sva moja djeca".

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Michael Schumacher u Ferrariju (firo Sportphoto/DPA/PIXSEL) Preporuke Njihovu idealnu ljubavnu priču prekinula je strašna nesreća, a ona se sada odlučila na neočekivan potez

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene