Objavili i fotografije

Sreći pjevača i poznate manekenke nema kraja, dirljivim objavama otkrili da su postali roditelji

Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Gigi Hadid (Foto: Profimedia) +0 Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty) Galerija

Gigi Hadid i Zayn Malik postali su roditelji djevojčice, čije ime zasad nisu otkrili.

Manekenka Gigi Hadid i pjevač Zayn Malik postali su roditelji svog prvog djeteta, malene djevojčice, što je potvrdio ponosni tata na društvenim mrežama preslatkom i dirljivom objavom.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) obožavatelji van sebe Pokazala prsten i pokrenula glasine da se zaručila s ocem svog djeteta nakon što su ljubavi dali drugu šansu

"Naša djevojčica je ovdje, zdrava i prekrasna. Nemoguće je opisati kako se osjećam. Ljubav koju osjećam prema ovom sićušnom biću je izvan mog razumijevanja. Zahvalan sam što sam je upoznao, ponosan što je mogu zvati svojom i zahvalan na vremenu koje ćemo tijekom života provesti zajedno", napisao je Zayn uz crno-bijelu fotografiju na kojoj u svojoj ruci drži kćerinu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Sličnu je objavu na svom Instagramu podijelila i novopečena mama Gigi.

"Naša djevojka nam se pridružila na zemaljskoj strani ovog tjedna i već je promijenila naš svijet. Toliko sam zaljubljena", napisala je Gigi.

Prijatelji, obitelj i obožavatelji u komentarima im šalju čestitke, a između ostalog su im na rođenju kćeri čestitali Hailey Bieber, Emily Ratajkowski, Devon Windsor, Olvia Culpo, Jeremy Scott, Yara Shahidi i Hailey Clauson.

Vijest da će Gigi i Zayn postati roditelji prvi se put pojavila u travnju kada je već nekoliko mjeseci bila trudna, nakon čega je i ona sama potvrdila sretnu vijest.

"Željeli smo to objaviti pod našim uvjetima, ali jako smo uzbuđeni i sretni, zahvalni na lijepim željama i podršci", izjavila je Gigi.

Gigi i Zayn postali su par nakon što su se upoznali na setu spota za njegovu pjesmu "Pillow Talk". O vezi se počelo nagađati nakon što su ih uhvatili kako zajedno odlaze s tuluma koji je organizirao Justin Bieber nakon dodjele nagrada.

Nakon toga su postali nerazdvojni te su na sve zabave išli zajedno, on je odlazio na njezine revije, a ona na njegove koncerte. Par je zajedno živio u New Yorku, a stalno su se družili s Giginom sestrom Bellom. Iako su u svim intervjuima pričali kako su stvoreni jedno za drugo, šokirali su obožavatelje kada su krajem 2018. godine prekinuli.

Godinu dana kasnije ponovno su se sve više počeli družiti, a svima je bilo jasno da su službeno zajedno nakon što je manekenka na Valentinovo objavila Zaynovu fotografiju na Instagramu. Bivša zvijezda benda One Direction i jedna od najtraženijih manekenki odonda se ne odvajaju jedno od drugoga.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) +0 Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Kći bivšeg para ipak nije sigurna da želi biti dječak? Nakon dugo vremena odjenula suknju i pustila kosu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene