obožavatelji van sebe

Pokazala prsten i pokrenula glasine da se zaručila s ocem svog djeteta nakon što su ljubavi dali drugu šansu

Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Galerija

Gigi Hadidi prstenom na ruci potaknula je glasine o zarukama s ocem svojeg djeteta Zaynom Malikom.

Manekenka Gigi Hadid (25) svojim posljednjim storyjima na Instagramu potaknula je glasine o zarukama s ocem njezinog djeteta, pjevačem Zaynom Malikom (27).

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Objavili i fotografije Sreći pjevača i poznate manekenke nema kraja, dirljivim objavama otkrili da su postali roditelji

U videu koji je objavila pratitelji su primijetili prsten na njezinoj ruci za koji su mnogi pretpostavili da je zaručnički, a o svemu se razvila i rasprava na Twitteru.

Obožavatelji su zaključili da je pjevač zaprosio manekenku tijekom blagdana, no slavni par se o zarukama još nije oglasio.

Gigi i Zayn u rujnu su postali roditelji djevojčice čije ime još nisu otkrili javnosti, a iako su na društvenim medijima već objavili nekoliko fotki malene, skrivaju joj i lice.

Par se zaljubio 2016. godine na setu spota za njegovu pjesmu "Pillow Talk" u kojem je Gigi glavna zvijezda, a o njihovoj se vezi u javnosti počelo nagađati nakon što su ih uhvatili kako zajedno odlaze s tuluma koji je organizirao Justin Bieber nakon dodjele nagrada.

Nakon toga su postali nerazdvojni te su na sve zabave išli zajedno, on je odlazio na njezine revije, a ona na njegove koncerte. Par je zajedno živio u New Yorku, a stalno su se družili s Giginom sestrom Bellom. Iako su u svim intervjuima pričali kako su stvoreni jedno za drugo, šokirali su obožavatelje kada su krajem 2018. godine prekinuli.

Godinu dana kasnije ponovno su se sve više počeli družiti, a svima je bilo jasno da su službeno zajedno nakon što je manekenka na Valentinovo objavila Zaynovu fotografiju na Instagramu. Bivša zvijezda benda One Direction i jedna od najtraženijih manekenki odonda se ne odvajaju jedno od drugoga.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene