Novi obrat

Prekidu Piquea i Shakire kumovala je starleta iz Skoplja? Fatalna Dragana oglasila se oko fotki s nogometašem koje su uzburkale javnost

Gerard Pique i Dragana Spasovska Gerard Pique i Dragana Spasovska Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Dragana Spasovska Dragana Spasovska - 1 Dragana Spasovska - 2 Dragana Spasovska - 3 Dragana Spasovska - 4 Dragana Spasovska - 5 Dragana Spasovska - 6 Dragana Spasovska - 7 Dragana Spasovska - 9 Dragana Spasovska - 10 +14 Dragana Spasovska - 12 Galerija

Bugarski mediji raspisali su se o Dragani Spasovskoj iz Sjeverne Makedonije koja je navodno kriva za prekid Gerarda Piquea i Shakire.

Prekid nogometaša Gererda Piquea i pjevačice Shakire nakon 12 godina veze zadnjih dana je glavna tema u showbizz medijima, a sada se u priču uplela i starleta iz susjedne Sjeverne Makedonije, Dragana Spasovska.

Pogledaj i ovo Shakira Počinje postupak Na popisu poznatih pred sudom našla se i Shakira, Kolumbijka je državi zatajila milijune eura?

Nakon napisa da je Pique prevario Shakiru s majkom svojeg suigrača iz Barclone, Gavija, što je on demantirao, a zatim sa seks-bombom Suzy Cortez, bugarski mediji raspisali su se o Dragani iz Skoplja, nakon što su primijetili da ne Instagramu ima zajedničke fotografije sa španjolskim nogometašem.

"Priča o nama je vrlo aktualna u Bugarskoj, ali ne bih ni potvrdila ni demantirala u ovom periodu", rekla je za bugarske medije Makedonka koja već neko vrijeme živi u Plovdivu.

"Naravno da znam Piquea. Imamo i zajedničke fotografije. To je nešto što ne mogu poreći. Ali o svim ostalim detaljima, o svemu što kruži ovih dana, ne smijem sada govoriti", dodala je Spasovska.

Kako izgleda fatalna Dragana, pogledajte u galeriji. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dragana Spasovska (@spasovskadragana)

U međuvremenu su se pojavile i informacije kako je Shakira angažirala privatnog detektiva da prati Piquea nakon što je posumnjala u njegovu nevjeru.

Španjolska Marca nedavno je objavila i da nogometaš ima novu djevojku te da je riječ o španjolskoj konobarici koju je upoznao u noćnom klubu i čiji su inicijali C.C.

Tko je točno kumovao njihovom prekidu, zasad zna samo bivši par koji je za medije potvrdio da više nisu zajedno.

"Žao nam je što moramo potvrditi da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su nam najveći prioritet, molimo vas da poštujete našu privatnost. Hvala na razumijevanju", poručili su u službenom priopćenju.

Podsjetimo, pjevačica i deset godina mlađi nogometaš upoznali su se na snimanju videospota za njezin singl "Waka Waka (This time for Africa)", koji je kasnije postao i službena himna svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Svoju su vezu potvrdili u svibnju 2011. godine, kada se Gerard pridružio Shakiri na pozornici na njezinu koncertu u Španjolskoj. U rujnu 2012. pjevačica je objavila na Instagramu da s nogometašem čeka prvo dijete. Sina Milana Piquea Mebaraka dobili su 22. siječnja 2013. godine. U siječnju 2015. godine par je potvrdio da čeka drugo dijete, a Sasha Pique Mebarak rođen je nekoliko dana nakon službene objave na Instagramu.

Shakira je u nekoliko navrata govorila kako ne namjeravaju ići pred oltar jer smatraju da im brak ništa ne bi promijenio. "Ipak, ako se ikada udam, on će biti osoba s kojom ću stati pred oltar", zaključila je prije nekoliko godina.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +3 Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Celebrity Šime Vrsaljko napravio potez na koji su obožavatelji čekali više od dva mjeseca, no o jednoj stvari još mudro šuti

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Minea - 1 Minea - 2 Minea - 3 Minea - 2 +13 Minea - 3 Celebrity Minei zbog oskudnog izdanja pišu da izgleda kao supermodel, a neki su zaključili i da je pronašla izvor mladosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene