tajming je bio savršen

Presladak detalj kojim je Franka odala počast svojoj kćerkici raspekmezio je i strogog Cibocija: "Vidi što su slatke!"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Frankine cipelice Franka Batelić - 1 Franka Batelić Franka Batelić - 2 Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić - 2 Franka Batelić Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić, Marko Ciboci +22 Marko Ciboci i Franka Batelić - 1 Galerija

Franka Batelić je u šestoj emisiji showa Ples sa zvijezdama dala je kolegi Marku Cibociju cipelice njezine kćerkice Grete.

Pjevačica i članica žirija showa "Ples sa zvijezdama", Franka Batelić, u šestoj emisiji sa sobom je ponijela presladak podsjetnik na kćerkicu Gretu, koji je pokazala nakon nastupa Frane Ridjana i Gabriele Pilić.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zlatni Studio - 5 slavio i ples sa zvijezdama! Stjepan Vukadin o priznanju koje je dobio MasterChef: ''Nema većeg komplimenta od toga, pokazatelj je to da radimo dobar posao''

"Molim te, Ciboci, samo konstruktivno. Tako da, ja sam donijela Gretine cipelice da ti pomognem da budeš konstruktivniji i da lijepo objasniš kako to ide", poručila je kolegi Marku Cibociju uoči njegova komentara te mu je pružila cipelice svoje kćeri.

"Vidi što su slatke", raznježio se Ciboci.

"Večeras na stol sam cipele stavljate", primijetio je voditelj Igor Mešin.

"Bolje Gretine nego moje", zaključio je Ciboci, pa je pomoću cipelica objasnio Frani greške u njegovim koracima.

Inače, Franka je kćericu Gretu rodila u studenom prošle godine, a sa suprugom Vedranom Ćorlukom ima još i trogodišnjeg sina Viktora.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Milana Vlaović Kovaček i Boris Kovaček - 1 Milana Vlaović Kovaček i Boris Kovaček - 1 Milana Vlaović Kovaček i Boris Kovaček - 1 Milana Vlaović Kovaček +11 Darijo Srna i Milana Vlaović Kovaček Celebrity Bivša supruga našeg Vatrenog udala se u tajnosti za novu ljubav, ali njegovo prezime ponosno nosi i 12 godina kasnije!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Davorka Dalić - 1 Zlatko i Davorka Dalić - 2 Zlatko i Davorka Dalić - 3 Zlatko i Davorka Dalić - 5 +22 Zlatko Dalić Celebrity Zlatko Dalić nije imao mira u rijetkom izlasku sa suprugom Davorkom, pogledajte tko ih je ometao u romantičnim trenucima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene