Preslatki su!

Franka i Vedran slave godišnjicu: Pjevačica objavila neviđenu fotku sa svadbe i konačno otkrila zašto je kasnila u crkvu

Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Franka Batelić i Vedran Ćorluka slave drugu godišnjicu braka, a obilježili su ju i na društvenim mrežama.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka slave drugu godišnjicu braka, a jedno drugom na društvenim su mrežama posvetili dirljive objave.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

"Dvije godine i jedno malo srce poslije. Sve znaš", napisala je pjevačica uz objavljenu fotografiju s njihova vjenčanja, a identičnu je na svom profilu podijelio i Vedran.

"Sretna godišnjica, bejbs. Prije dvije godine", napisao je Vedran.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Uz to se preslatka Franka ispričala Vedranu što ju je čekao u crkvi i objavila fotografiju na kojoj se mazi s njihovim psićem Oskijem odjevena u vjenčanicu.

"Oprosti što si čekao u crkvi, ali prioriteti", našalila se pjevačica.

Par se vjenčao 2018. godine u istarskim Balama, u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama, a svadbeno slavlje za prijatelje i obitelj organizirali su u luksuznoj vili Meneghetti, gdje ih je zabavljao Tony Cetinski.

Franka i Vedran zajedno su već osam godina, a upoznali su se na popularnoj plaži Zrće i od tada su nerazdvojni. Kao kruna ljubavi ove im je godine na svijet došao sin Viktor i njihova je obiteljska sreća potpuna.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Profimedia) +0 Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Celebrity Uživa u razgolićenim izdanjima i ne srami se pokazati previše, a dečko se ne odvaja od nje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene