sasvim se opustila

Uživa u razgolićenim izdanjima i ne srami se pokazati previše, a dečko se ne odvaja od nje

Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Profimedia) +0 Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Galerija

Bella Thorne snimljena je u minijaturnom bikiniju dok plovi Meksikom na luksuznoj jahti, a s njom uživa i dečko Benjamnim Mascolo.

Američka glumica i redateljica 22-godišnja Bella Thorne nikada nije imala problema s dijeljenjem svojih razgolićenih izdanja, pa joj tako nisu previše smetali ni fotoobjektivi paparazza koji su ju snimili u sićušnom bikiniju na odmoru.

Pogledaj i ovo showbuzz spontana za promjenu Snimljena je u trenutku kad to nije nimalo očekivala, inače pozira u izazovnim izdanjima koja pomno odabire

Bella uživa na odmoru s dečkom Benjaminom Mascolom, s kojim plovi na luksuznoj jahti uz obalu meksičkog Caba San Lucasa. Fotografijama s odmora pohvalila se i na društvenim mrežama, naravno onima u bikinijima i vrućim hlačicama, na kojima pozira bez trunke šminke na licu.

Bella i Benjamin nedavno su se ponovno susreli nakon čak pet mjeseci odvojenosti i ograničenja putovanja diljem SAD-a zbog pandemije koronavirusa, pa sada svaki mogući trenutak provode zajedno.

"Ponovno zajedno nakon pet mjeseci i osjećaj je tako dobar", napisala je Bella na Instagramu uz njihovu fotografiju koju je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Par se nedavno našao u središtu pozornosti nakon što je ona viđena s prstenom na ruci, pa su mnogi pomislili kako su pale zaruke. Međutim, njezin je glasnogovornik to ipak negirao.

"Bella i Benjamin jako su zaljubljeni i sretni, ali planova za vjenčanje u skoroj budućnosti nemaju", izjavio je.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) +4 Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Bila je seks-simbol 80-ih godina, a onda se nakon gadnog razvoda odselila u brda i 24 godine živjela u divljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene