Danas neprepoznatljiva

Bila je seks-simbol 80-ih godina, a onda se nakon gadnog razvoda odselila u brda i 24 godine živjela u divljini

Kelly LeBrock (Foto: Profimedia) Kelly LeBrock (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Profimedia) Kelly LeBrock (Foto: Profimedia) +0 Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Galerija

Kelly LeBrock danas je neprepoznatljiva i rijetko se pojavljuje u javnosti, no njezine se filmske karijere svi rado prisjećaju.

Američka glumica Kelly LeBrock bila je jedna od najtraženijih i najatraktivnijih glumica Hollywooda, svi su ju htjeli u svojim filmovima ili na naslovnicama magazina, no danas bi je zapravo malo tko uspio prepoznati na prvi pogled.

Kelly ima 60 godina i u mirovini je, a svoju svoju zvjezdanu karijeru davnih je dana započela kao manekenka, što joj je kasnije donijelo i titulu najpoželjnije žene Hollywooda u 80-ima, i to nakon što je glumila u filmovima "Žena u crvenom" i "Čudnovata znanost".

Nekada niti jedna zabava ili važna društvena događanja nisu prolazila bez nje, no danas se rijetko kad uopće pojavljuje u javnosti. Kada se i pojavi, teško biste ju prepoznali s obzirom na lice čije su prirodnu ljepotu uništile brojne estetske operacije kojima se odlučila podvrgnuti, a svemu je pridonijela i ovisnost o drogama i alkoholu.

Kelly je svoj put ka slavi i svemu što ona sa sobom nosi počela već kao 16-godišnja djevojka kada je počela raditi kao manekenka, a samo tri godine kasnije krasila je naslovnicu prestižnog magazina Vogue, i tada su joj ponude za uloge i snimanje počele padati s neba i započela je filmsku karijeru bez problema.

Osim ljepotom i ulogama u filmovima pažnju javnosti je privlačio njezin turbulentni brak s akcijskim junakom Stevenom Seagalom. Za njega je bila udana od 1987. do 1996. godine i imaju troje djece, koja su bila razlog njezina napuštanja Hollywooda i početka sasvim novog načina života.

"Odlučila sam napustiti Hollywood kako bih odgajala djecu daleko od kamera i znatiželjnih pogleda. Nisam željela da gledaju niti da osjete negativne posljedice razvoda. Zato sam otišla u brda, gdje sam doslovno živjela u divljini, bez televizora pune 24 godine", bila je izjavila u jednom intervjuu za Closer Weekly 2017. godine.

Tada je progovorila i o starenju, pritom ni jednom riječju ne spomenuvši estetske zahtjeve i operacije, kojima se naočigled sviju podvrgnula.

"Kada sam nosila titulu seks-simbola i bila prekrasna, nisam to uopće osjetila, što je ironično. Sada kada sam puno zrelija i naborana, da zapravo imam bore, osjećam se ugodnije u svojoj koži. Sretna sam s time tko sam i gdje sam", zaključila je Kelly.

Prije Stevena od 1984. do 1986. Kelly je bila udana za vlasnika jednog noćnog kluba i filmskog producenta Victora Draija, a s umirovljenim investicijskim bankarom Fredom Steckom u braku je bila od 2007. do 2008. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene