a gdje je hierro?

Fani Stipković u ovom bikiniju obranila je titulu jedne od najseksi novinarki Europe, evo kako uživa na rodnoj Korčuli!

Fani Stipković Fani Stipković Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković - 11 Fani Stipković - 6 Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 +2 Fani Stipković Galerija

Fani Stipković na Instagramu je objavila fotografiju iz Korčule na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a nije otkrila je li s njom stigao i zaručnik Fernando Hierro.

Naša novinarka Fani Stipković (39), koja već dugi niz godina živi i radi u Madridu, trenutno uživa u Hrvatskoj, a nakon posjete Hvaru, uputila se na svoju rodnu Korčulu.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Od tamo se javila na svojem Instagramu gdje je sve zadivila fotografijom na kojoj na gliseru pozira u dvodijelnom ljubičastom badiću.

"Moja zemlja", napisala je u opisu fotke, a u pričama na Instagramu objavila je još jednu na kojoj pozira u moru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Prekrasna", "Savršena", "Zgodna", "Ljepotica", "Blistaš", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

Fani nije otkrila je li s njom na Korčuli i njezin zaručnik Fernando Hierro, a on se na svojem Instagramu također javio s odmora, no nije napisao gdje je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fernando Ruiz Hierro (@fernandohierro)

Naša novinarka i legendarni nogometaš koji je od nje stariji 15 godina vezu su uspjeli dugo sakriti od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finali Davis Cupa.

Nakon toga su potvrdili da su par, a nedavno su fotkom na Instagramu potaknuli i nagađanja o zarukama.

Fani je prije toga godinama uspješno čuvala svoj ljubavni život daleko od očiju javnosti, a svoju privatnost voli čuvati i Hierro, no čini se da mu to više neće biti lako jer je Stipković, koja je nekoliko puta završavala na listama najseksi novinarki Europe, izazvala veliko zanimanje španjolskih medija. Hierro se, inače, 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par uz sina Alvara ima i kćer Claudiju.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić i Martina Tomčić +13 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Celebrity Janko Popović Volarić nakon četiri godine morao se oprostiti od omiljenog projekta, a na njegovo mjesto dolazi drugi miljenik žena!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Summer Walker Summer Walker - 1 Summer Walker - 3 Summer Walker - 4 +13 Summer Walker - 10 Celebrity Trudna glazbenica servirala gotovo gole grudi na crvenom tepihu, a ni ostatak outfita nije puno pokrio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene