Ne mogu biti sretniji!

Fani Stipković i legendarni nogometaš sve su raznježili fotografijom s novorođenim sinčićem: "Pogled pun ljubavi!"

Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković - 2 +19 Fani Stipković - 6 Galerija

Fani Stipković nedavno je postala majka, a sada je pokazala kako uživa sa suprugom Fernandom Hierrom i njihovim sinom.

Naša sportska novinarka Fani Stipković i njezin suprug, legendarni španjolski nogometaš Fernando Hierro, krajem listopada zajedno su dobili sina.

Fani je rodila u meksičkom gradu Guadalajara, a nakon poroda se na društvenim mrežama javila iz bolnice i otkrila da su dječaka nazvali Nicolas Valentino.

Sada je na svojem profilu na Instagrmu pokazala kako ona i suprug uživaju s novorođenim sinom.

"Pogled pun ljubavi"; napisala je Fani uz fotografiju na kojoj Hierro drži sinčića u naručju i oboje ga nasmiješeni gledaju, a prizorom su raznježili sve redom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Toliko ljubavi u jednoj fotografiji!", "Predivna obitelj", "Divan ste par, drago mi je zbog vas", "Čestitam, preslatki ste", neki su od brojnih komentara koje su dobili.

Fani i Hierro vjenčali su se prije malo više od mjesec dana u Meksiku, kamo su preselili ove godine kad je on postao sportski direktor meksičkog nogometnog kluba Chivas. Bračne zavjete izmijenili su na intimnoj ceremoniji sa samo 12 ljudi.

Par je svoju vezu ispočetka skrivao do javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par.

Hierro se 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par zajedno ima dvoje djece, sina Alvara i kćer Claudiju.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak Lana Radeljak Lana Radeljak Anja Šovagović i Lana Radeljak - 1 +7 Lana Radeljak Celebrity Kći Ene Begović inače skriva privatni život, no sada se pohvalila lijepim novostima: "Sretna sam što ovo mogu podijeliti s vama!"  

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić Mateo i Izabel Kovačić - 4 +23 Mateo i Izabel Kovačić - 10 Nekad i sad Pogledajte kako su Mateo i Izabel Kovačić izgledali prije 13 godina, na njemu ćete odmah uočiti jednu promjenu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene