kao bondova djevojka

Fani Stipković istaknula je bujni dekolte na novoj fotki, no njezine pratitelje ipak je očaralo nešto drugo

Fani Stipković Fani Stipković Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 5 Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković +17 Fani Stipković i Fernando Hierro Galerija

Fani Stipković ponovno pokazuje svoj fantastičan izgled, a sad je pratitelje počastila fotkom bujnog dekoltea dok izlazi iz mora.

Naša sportska novinarka sa španjolskom adresom Fani Stipković ne prestaje oduševljavati fantastičnim izgledom, a sad je pratitelje ponovno oduševila novom fotografijom u kupaćem kostimu.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Fani je pozirala izlazeći iz mora, a u tigrastom kupaćem kostimu istaknula je bujni dekolte i uputila zavodljiv pogled u kameru.

'’50 nijansi plave'', napisala je u opisu uz emotikon valova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

''Apsolutno veličanstvena'', ''Predivna žena'', ''Jako, jako lijepa'', komentirali su pratitelji, a mnogo njih pohvalilo je i Fanine prekrasne plave oči.

''Imaš tako prekrasne oči!'' napisao je jedan pratitelj.

Fani trenutno ljetuje na Mallorci, a početkom ljeta ove godine bila je i u Hrvatskoj. Čim je stigla, pohvalila se fotografijom s prekrasnog Hvara, ali ubrzo se vratila svom partneru Fernandu Hierru.

Par je nedavno zajedno posjetio i Akademiju Rafe Nadala, uspješnog španjolskog tenisača.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

39-godišnja Fani o vezi s 54-godišnjim Fernandom progovorila je u intervjuu za španjolski časopis Vanitatis.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", izjavila je Fani.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa i Alba Grašo Dino Rađa - 1 Dino Rađa - 2 Petar Grašo, Dino Rađa i Tomaž Kavčić +19 Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Celebrity Dino Rađa objavio je prvu fotografiju kćeri Hane i Graše, koja je napokon stigla u njhov dom!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 5 Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 2 +15 Petar Grašo - 1 Celebrity Poznato je gdje je bio Grašo kad je Hana s kćeri napuštala rodilište, evo što ga je spriječilo da dođe po nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene