Poklopilo se!

Poznato je gdje je bio Grašo kad je Hana s kćeri napuštala rodilište, evo što ga je spriječilo da dođe po nju!

Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Milan Sabic/PIXSELL 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 5 Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 1 Dino Rađa i Alba Grašo Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 7 Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +9 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Galerija

Hana Huljić iz bolnice je s kćerkicom Albom izašla u pratnji majke Vjekoslave Huljić u četvrtak, a evo gdje je u to vrijeme bio njen suprug Petar Grašo.

Hrvatska je jedva dočekala vijest o rođenju malene djevojčice Albe, a ponosna mama Hana Huljić s kćerkicom je u četvrtak napustila splitsko rodilište i to kroz stražnja vrata ne bi li izbjegla medije.

Pogledaj i ovo Petar Grašo ''Koliko sriće...'' Dino Rađa objavio je prvu fotografiju kćeri Hane i Graše, koja je napokon stigla u njhov dom!

Hana je iz bolnice izašla u pratnji majke Vjekoslave Huljić, a mnogi su se pitali zašto po kćerku i suprugu u bolnicu nije stigao i Petar Grašo.

Novopečeni tata bio je spriječen stići u rodilište, a samo nekoliko sati kasnije Grašo je nastupio u Dubrovniku kao gost na večeri najboljih hrvatskih klapa.

Pomalo umorna izgleda, Grašo je otpjevao svoj dio, a vjerujemo kako će sada odmah krenuti natrag u Split kako bi barem malo vremena proveo s novorođenom kćerkom i svojom suprugom Hanom prije nego nastupi na velikom glazbenom festivalu ovog vikenda u Splitu.

Prvu fotografiju malene Albe već je podijelio i Grašin kum Dino Rađa te raznježio sve pratitelje opisom fotografije na kojoj ga Alba drži za prst.

''Koliko sriće, emocije, ljubavi i suza je ova mala ruka donila u naše živote'', napisao je.

Hana je trebala 23. srpnja, ali je djevojčica odlučila uraniti pa je iznenadila i svoje roditelje i ostatak obitelji.

Njen brat Ivan Huljić kratko je za In magazin komentirao kako se osjećaju njegova sestra i nećakinja.

''Šta god ti ja kažem to će bit prava tema, evo ja ću ti samo reći odlično'', rekao je Ivan kratko i dodao da se s Hanom i vidio i čuo te da je sve odlično.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Corinna i Gina Schumacher - 2 Corinna i Gina Schumacher - 3 Corinna i Gina Schumacher - 5 Corinna i Gina Schumacher - 1 +5 Corinna i Gina Schumacher - 2 Celebrity Supruga Michaela Schumachera prvi put u javnosti nakon optužbi da širi laži o stanju zvijezde Formule 1

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 1 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 2 Kate Middleton i princeza Charlotte - 1 Kate Middleton i princeza Charlotte - 2 +29 Kate Middleton i princeza Charlotte - 3 Celebrity Bliski izvori potvrdili da je Meghan ipak rasplakala Kate uoči vjenčanja, evo zbog čega su se vojvotkinje prepirale

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene