mešin i frano morali istrčati na binu!

Fabijan je u nevjerici gledao što se događa pred njegovim očima, a onda je dobio opasnu ponudu koju nije mogao odbiti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dan Meyer, Supertalent Dan Meyer, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Dan Meyer, Supertalent Dan Meyer, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Dan Meyer, Supertalent Dan Meyer, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Dan Meyer, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Dan Meyer, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Dan Meyer, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Dan Meyer, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent +19 Dan Meyer, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Galerija

Fabijan Pavao Medvešek je u prvoj emisiji showa Supertalent sudjelovao u opasnoj točki gutača mačeva Dana Meyera. Gledatelji su upozoreni da su scene uznemirujuće i da se nikako ne pokušava izvesti ono što je Dan napravio!

Glumac Fabijan Pavao Medvešek najsvježiji je član žirija showa Supertalent i ovo mu je tek druga sezona.

A već u prvoj emisiji jubilarne 10. sezone Supertalenta bio je dio jedne opasne točke.

Gutač mačeva, Amerikanac Dan Meyer, koji je svojim talentom šokirao sve prisutne, zamolio ga je da mu se pridruži na pozornici nakon što je progutao čak tri mača i jednu pilu.

Fabijan je sve to gledao u nevjerici, posebice dio dok je Maja Šuput iz Dana izvlačila pilu, a onda je i sam dobio ponudu koju nije mogao odbiti.

Dan ga je zamolio da glumi Indianu Jonesa, dobio je i prikladan šešir, a zadatak mu je bio bičem izvući mač koji je Dan progutao. Iako je sve dobro završilo, Dan ga je nekoliko trenutaka držao u neizvjesnosti ležeći na podu, a na pozornicu su istrčali i Frano i Igor.

Nakon nastupa je ispričao da se ovim počeo baviti kada je s 20 godina odlučio pobijediti svoje strahove i da danas ima 40 oborenih svjetskih rekorda, a otkrio je i da se bori s rakom, koji mu je dijagnosticiran prošle godine.

Dan je od žirija dobio 4 da i prošao je dalje.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Davor Bilman Maja Šuput +22 Maja Šuput Celebrity Šuput se pretvorila u buket cvijeća: Kad smo mislili da nas više ne može iznenaditi, ona nam spremi ovo!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Ćuro, Supertalent Maria Ćuro, Supertalent Maria Ćuro, Supertalent Maria Ćuro, Martina Tomčić, Supertalent +20 Maria Ćuro, Supertalent Celebrity Majine suze bit će vam jasnije kad poslušate ovu divnu djevojku: "Čudo je da sam živa, da nisam oslijepila, nikad se nisam sramila svojih ožiljaka''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene