Stiže i novi album

2CELLOS objavili novi spot: Izvedba zvuči moćno, uvjerljivo i energično

Novi spot 2CELLOS (FOTO: Screenshot/Youtube) Novi spot 2CELLOS (FOTO: Screenshot/Youtube) Foto: FOTO: Screenshot/Youtube

2CELLOS, najdinamičniji instrumentalni duo, danas je objavio potpuno novu pjesmu "Eye of the Tiger", obradu kultne teme iz filma "Rocky III"!

Pjesmu u originalu izvodi Survivor, a Luka Šulić i Stjepan Hauser pobrinuli su se da obrada na violončelima zvuči moćno, uvjerljivo i energično.

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

Žestoki dvoboj na violončelima snimljen je u jednoj pulskoj garaži, u krugu prijatelja i rivala. "Mi smo najbolji prijatelji, ali i najbolji suparnici! Uvijek se trudimo gurnuti granice u očekivanjima od violončela, a ovoga je puta postalo osobno – violončela nisu preživjela!" poručuju 2CELLOS.
Ovu odličnu izvedbu fanovi još nisu imali priliku čuti uživo, a bit će objavljena na novom nadolazećem albumu 2CELLOS, na kojem Luka i Stjepan marljivo rade.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene