vjerno ih bodre

Tko su supruge srpskih nogometaša? Iza jednog para velika je tragedija, a zvijezda reprezentacije u braku je s kćeri proslavljenog trenera!

Predrag i Ana Rajković - 2 Predrag i Ana Rajković - 2 Instagram 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Dušan Vlahović i Vanja - 3 Dušan Vlahović i Vanja - 2 Dušan Vlahović i Vanja - 1 Sergej Milinković-Savić i Natalija Ilić - 8 Sergej Milinković-Savić i Natalija Ilić - 7 Sergej Milinković-Savić i Natalija Ilić - 6 Sergej Milinković-Savić i Natalija Ilić - 5 Sergej Milinković-Savić i Natalija Ilić - 4 Sergej Milinković-Savić i Natalija Ilić - 3 Sergej Milinković-Savić i Natalija Ilić - 2 +28 Sergej Milinković-Savić i Natalija Ilić - 1 Galerija

Pogledajte tko su partnerice srpskih nogometaša, neki u ljubavi uživaju već godinama, a druge su obilježile afere.

Srbija je odigrala i svoju prvu utakmicu na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a pozornost na tribinama opet su privukle supruge i partnerice srpskih nogometaša.

Dok su neke vrlo poznate, druge se vješto skrivaju od javnosti, a evo tko su one.

Možda najpoznatija među njima je manekenka koja je ukrala srce sedam godina mlađeg Luke Jovića. Sofija Milošević često se može vidjeti na tjednima mode, a nedavno se prošetala i pistom na Versaceovoj reviji u Milanu.

Prije nego što je upoznala Luku, hodala je s Ademom Ljajićem, srpskim veznjakom koji je igrao u Fiorentini, Romi i Torinu. Iako još nisu stali pred oltar, Sofija i Luka zaručili su se još 2020. godine i zajedno imaju sinove Alekseja i Teodora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Puno pozornosti na terenu privlači i zgodni Dušan Vlahović. Ništa manje oku ugodna nije i njegova djevojka, rođena Beograđanka Vanja. Par se poznaje još od tinejdžerskih dana, a premda su jednom prekinuli, nedavno su obnovili vezu. Razlog prekida bila je daljina jer je Vanja ostala u Beogradu nakon što je Vlahović otišao u Italiju.

Prije nego što je započeo vezu s Vanjom, srpski napadač bio je s talijanskom misicom Carolinom Stramare, no zbog velikog interesa medija na Apeninima odlučio je prekinuti s njom.

Zaručnicu trećeg najplaćenijeg srpskog sportaša svih vremena Sergeja Milinković-Savića mnogi smatraju najljepšom djevojkom srpskih nogometaša. Sergej i Natalija Ilić imaju kćer Irinu, a zanimljivo je da je nogometaš postao otac dok je bio na Svjetskom prvenstvu u Katru, pa ju je prvi put vidio tek nakon turnira. Svoje zajedničke fotografije par često dijeli na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergej Milinkovic Savic (@sergej___21)

Srpska pjevačica Anastasija Gudelj kći je Svetlane Ražnatović Cece i Željka Ražnatovića Arkana. Prije nekoliko tjedana udala se za Nemanju Gudelja. Iza para je i jedna tragična sudbina. Prošle godine Anastasija je imala spontani pobačaj, nakon čega se povukla iz javnosti, ali njihova ljubav tad je postala jača od svega.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasija Gudelj (@raznatovicanastasija)

Zvijezda reprezentacije, napadač Aleksandar Mitrović suprugu Kristinu pred oltar je odveo 2021., a zajedno imaju i troje djece. Prvo dijete dobili su još 2016. godine kada je Mitrović imao svega 22 godine.

Zanimljivo je da je Kristina kći proslavljenog srpskog trenera Aleksandra Janjića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Mitrovic (@mitrovic__kristina)

U ljubavnom životu sretan je i vratar Predrag Rajković, koji je već godinama u vezi s manekenkom Anom Rajković. Zajedno imaju dva sina, Relju i Tadiju, a treće im je dijete na putu. Vjenčali su se 2018. godine. No svi se sjećaju skandala sa Svjetskog prvenstva, gdje je upravo Ana bila u centru događanja. Naime, srpski mediji raspisali su se o seksualnim skandalima među reprezentativcima i njihovim djevojkama, a Ana je navodno imala aferu s mladim Dušanom Vlahovićem. Neke su glasine tvrdile i da je zaručnica Luke Jovića, manekenka Sofija Milošević, imala aferu s Nemanjom Gudeljem.

Ipak, glasine su završile kao glasine, a svi nogometaši nastavili su sretno sa svojim ljubavnim životima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝘼 𝙣 𝙖 𝙍 𝙖 𝙟 𝙠 𝙤 𝙫 𝙞 𝙘 (@rajkovic__ana)


Pogledaji ovo Tatiana Trouboul Celebrity I Španjolci će imati vruću podršku s tribina: Upoznajte najatraktivnije španjolske WAGsice!

Pogledaji ovo Helena Livaković i Ivana Vida Celebrity Tko su ljepše polovice naših Vatrenih? O njima su pisali i svjetski mediji, a evo koju izdvajaju kao najljepšu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić +25 Hana Huljić Celebrity Lijepa trudnica Hana Huljić trbuh više ne može sakriti, pogledajte kako je zablistala na pozornici!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Rosalia - 1 Rosalia - 6 Rosalia - 15 Rosalia - 14 +13 Rosalia - 13 Celebrity U potpuno prozirnoj haljini paparazzima nikako nije mogla promaknuti, ali ovakvim prizorima ni oni se nisu nadali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene