Odmor u Italiji

Ova ljepotica kći je Stevea Jobsa, u mini suknji i topiću teško ju je bilo ne primijetiti dok je uživala na brodu

Eve Jobs (Foto: Profimedia) Eve Jobs (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Eve Jobs (Foto: Profimedia) Eve Jobs (Foto: Profimedia) +0 Laurene Powell i Steve Jobs (Foto: Getty Images) Galerija

Eve Jobs uživa u odmoru u Italiji, a društvo joj prave prijatelji s kojima je snimljena na izletu s brodom.

Najmlađa kćer pokojnog osnivača kompanije Apple Stevea Jobsa, 23-godišnja Eve Jobs snimljena je ovih dana kako uživa s prijateljima na jezeru Como u susjednoj nam Italiji.

Paparazzi su je uhvatili dobro raspoloženu, a ona je pritom pokazala da se pretvorila u pravu ljepoticu koja voli istaknuti svoju vitku liniju. Za izlet brodom obukla je crni komplet od minijaturne suknje i topića, a činilo se da joj objektivi nimalo ne smetaju.

Eve se prošle godine počela baviti manekenstvom, uz to je i uspješna jahačica, a ove bi godine trebala diplomirati na Sveučilištu Stanford.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs)

U veljači ove godine objavila je vijest da je u sretnoj vezi s pjevačem Harryjem Hudsonom, inače najboljim prijateljem Kylie Jenner.

Steve je svojedobno govorio da vidi kćer Eve na čelu kompanije Apple jednog dana, a bogatstvo obitelji se nakon njegove smrti procjenjuje na 23 milijarde dolara.

Steve je Eve dobio u braku s Lauren Powell s kojem u braku bio od 1991. godine sve do njegove smrti 5. listopada 2011. godine, a dobili su i danas 25 godišnju kćer Erin i 29-godišnjeg sina Reeda.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene