Ne voli se depilirati!

Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Galerija

Lourdes Leon je na Met Galu stigla u ružičastoj haljini neobičnog kroja, no ono u što su svi gledali i o čemu su svi pričali na kraju je bilo nešto sasvim drugo.

Madonnina kći Lourdes Leon na ovogodišnjoj Met Gali ponosno je pokazala svoje mišiće, ali i dlačice ispod pazuha u razgolićenom izdanju u kojem se pojavila. 24-godišnja manekenka na sebi je imala ružičastu opravicu, koja se sastojala od grudnjaka s neobičnim povezom preko struka te dugačke suknje.

Pogledaj i ovo Jessica Chastain - 3 Kakva promjena! Slavna ljepotica drastično promijenila imidž, odrekla se svog zaštitnog znaka, pa je nitko nije prepoznao: "Tko je ova?"

Fotografima je spremno pozirala poput svojih brojnih kolegica, a sudeći po stilu koji u posljednje vrijeme bira, nije joj problem nekada pokazati i previše.

Lourdes je već odavno krenula stopama svoje majke te privlači pažnju medija i javnosti svojim modnim odabirima, ali i stavovima poput onog o nedepiliranju, a nekoliko je puta šokirala ponašanjem u situacijama kada je uhvaćena nakon konzumiranja koje čašice previše i kada je jedva stajala na nogama.

Madonnina kći je lansirala vlastitu liniju odjeće za robnu kuću Macy's kad joj je bilo tek 13 godina te se već pojavila u modnim kampanjama poznatih svjetskih brendova. Nedavno je otkrila i kako joj je jedan od ciljeva u životu ostvarenje glumačke karijere. Što se ljubavnog života tiče, posljednje četiri godine u sretnoj je vezi s Jonathanom Pugliom, s kojim je nekoliko puta snimljena u oskudnim izdanjima.

Inače, Lourdes je najstarije Madonnino dijete, a ima petero braće i sestara, od kojih je četvero posvojeno, dok je jedino još Rocco Madonnin biološki sin, kojeg je dobila s Guyem Ritchiejem.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ashley Graham, Saweetie i Bebe Rexha (Foto: Getty Images) Celebrity Tanke trakice jedva su joj držale grudi, bilo je upitno hoće li do kraja večeri sve ostati na svom mjestu

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Zanimljivosti Prijatelji progovorili o pravom licu najtužnije princeze na svijetu, njezin suprug sada jako žali zbog zakašnjelog poteza

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene