Bome riskantno

Tanke trakice jedva su joj držale grudi, bilo je upitno hoće li do kraja večeri sve ostati na svom mjestu

Ashley Graham, Saweetie i Bebe Rexha (Foto: Getty Images) Ashley Graham, Saweetie i Bebe Rexha (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ashley Graham, Saweetie i Bebe Rexha (Foto: Getty Images) Galerija

Saweetie se na Tjednu mode u New Yorku pojavila u poprilično odvažnoj kombinaciji koju bi se malo tko usudio odijenuti.

Američka reperica Saweetie našla se ponovno u centru pozornosti kada se pojavila na reviji Toma Forda u New Yorka održanoj u sklopu tamošnjeg Tjedna mode koje malo koja zvijezda želi propustiti.

28-godišnja Saweetie svu pozornost može zahvaliti odvažnoj kreaciji koju je odabrala za tu večer, točnije crnom kombinezonu u kojem joj je bujne grudi obuzdalo tek nekoliko tankih vrpci i bilo je upitno hoće li uopće uspjeti ostati u jednom komadu. 

Saweetie uživa u solo izlascima nakon što je početkom ožujka prekinula s dvije godine starijim reperom Quavoom. Glasine o kraju njihove veze krenule su nakon što su prestali pratiti jedno drugo na Instagramu, a 19. ožujka je ona na Twitteru potvrdila da više nisu zajedno te natuknula da ju je glazbenik varao i pokušavao se iskupiti poklonima što mu nije uspjelo.

Quavo se oglasio nakon toga i tvrdio da nije bilo nikakvih laži i da on nema naviku komentirati svoj privatni život, no to je učinio ovog puta jer je pjevačica pretvorila sve u šou. Napisao je da ju je volio i razočarao se zbog svega što je napravila, a američki mediji su pisali da je on nju optužio za prevaru.

Ubrzo su procurile i snimke njihove svađe u dizalu zgrade u Hollywoodu koja se dogodila 2020. godine i šokirala javnost, jer je došlo i do fizičkog obračuna.

 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bare (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Goran Bare (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Goran Bare (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Goran Bare (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +9 Goran Bare (Miranda Cikotic/PIXSELL) Celebrity Goran Bare snimljen kako tetura autocestom, video se u kratkom roku proširio društvenim mrežama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene