s najdražom osobom

Paparazzi glumačku zvijezdu uhvatili nespremnu i bez šminke, ali nakon ovih prizora, svi se slažu oko jedne činjenice!

Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 1 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 9 Eva Longoria - 5 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 7 Eva Longoria - 6 Eva Longoria - 8 Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 5 Eva Longoria - 4 +21 Eva Longoria - 3 Galerija

Eva Longoria uhvaćena je na predahu od posla, a dok je odlazila po kavu paparazzi su je uhvatili bez trunke šminke u društvu sina.

Glumica Eva Longoria često izlazi u javnost pa je stoga nerijetko i meta paparazza koji jedva čekaju da uhvate neku njenu novu fotografiju.

To im je uspjelo i ovog puta na ulicama MiamiJa gdje je uhvaćena u ležernoj šetnji sa sinom dok je odlazila po kavu za van.

Longoria je nosila tajice i laganu košulju, a jedna stvar posebno je privukla pozornost – njeno lice bez šminke.

Njoj ovo nije prvi put da je izašla bez trunke šminke, a svi se mogu složiti da izgleda prelijepo i bez potpunog makeup izgleda kao za crveni tepih.

Eva inače nema problema sa samopouzdanjem pa često zna objaviti slike u svom prirodnom izdanju te otići do trgovine u ležernom, sportskoj odjeći. Tada se mogu primijetiti sitne nesavršenosti na njezinom licu i bljeđa koža koje tijekom svečanih događanja vješto prekrije šminkom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Longoria je posljednjih nekoliko godina najviše posvećena obiteljskom životu i brizi o sinu Santiagu Enriqueu, kojeg je dobila s Joseom Bastonom, s kojim se 2016. godine vjenčala u Meksiku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 1 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 3 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 2 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 4 +25 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 5 Celebrity Šuput pokazala kako se njezin Bloom provodi u luksuznom restoranu: "Nekad sam ja konobarima bila zabavna, a sad..."

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak +19 Ivica i Marijana Tucak Celebrity Ivica Tucak i supruga Marijana prije 19 godina proživjeli su strašnu tragediju, o tome je progovorio samo jednom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene