Imali su i dobar razlog

Rijedak romantični istup jednog od najtajanstvenijih slavnih parova, inače ne pokazuju nježnosti u javnosti, no sada su to napravili pred očima cijelog svijeta!

Emma Stone i Dave McCary Emma Stone i Dave McCary Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Stone i Dave McCary Emma Stone i Dave McCary Emma Stone i Dave McCary Emma Stone i Dave McCary Emma Stone i Dave McCary Emma Stone Emma Stone Emma Stone Emma Stone Emma Stone +9 Emma Stone Galerija

Emma Stone i njezin suprug Dave McCary poljubili su se pred kamerama nakon što je ona osvojila Oscara za najbolju glumicu, a nastavili su pokazivati nježnosti i na zabavi nakon dodjele.

Holivudska miljenica Emma Stone (36) ovogodišnja je dobitnica Oscara za najbolju glumicu, koji je osvojila za glavnu ulogu u filmu "Uboga stvorenja".

Posebno ponosan na nju bio je suprug Dave McCary, koji ju je prije preuzimanja zlatnog kipića strastveno poljubio pred kamerama, što za bio itekako neuobičajen istup za ovaj samozatajan par, a zaneseni Emminom velikom pobjedom nastavili su dijeliti nježnosti i nakon dodjele, na zabavi Vanity Faira.

Njihove rijetke intimne trenutke u javnosti, pogledajte u galeriji.

Dok je preuzimala Oscara, Emma se u svojem govoru zahvalila i njihovoj kćerkici Louise Jean, čije je ime i spol neko vrijeme nakon poroda skrivala od javnosti, a dugo je uspjela zatajiti i trudnoću. Kćerkicu je rodila u ožujku 2021. godine.

Emma i Dave su par od 2017. godine, a upoznali su se na snimanju showa "Saturday Night Live" gdje on radi kao redatelj. Zaruke su potvrdili u prosincu 2019. godine, kada je Dave na Instagramu objavio Emminu fotografiju na kojoj je ponosno pokazivala zaručnički prsten, a da su se vjenčali potvrdili su u rujnu 2020., nakon što su viđeni s vjenčanim prstenjem.

Emma inače nema profil niti na jednoj društvenoj mreži i svoj privatni život voli čuvati dalje od javnosti.

Prije Davea, Emma je ljubila britanskog glumca Andrewa Garfielda, kojeg je 2010. godine upoznala na snimanju filma "Čudesni Spiderman", a o svojoj vezi nikada nisu javno govorili i navodno su prekinuli 2015.

Inače, Emmi je ovo drugi Oscar za najbolju glumicu, a prvi je osvojila 2017. godine, za ulogu u filmu "La La Land".

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Leonie June - 1 Leonie June - 3 Leonie June - 4 Leon Dajaku i Leonie June +27 Leon Dajaku i Leonie June Celebrity Zgodna djevojka mladog hajdukovca pokazala kako izgleda tjedan nakon poroda: ''Ne mogu vjerovati...''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 +28 Claudia Rivier - 2 Celebrity Fatalna Slavonka objavila još jednu u nizu fotografija zbog kojih je i stekla veliku popularnost na Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene