Kako joj to uspijeva?

Zgodna djevojka mladog hajdukovca pokazala kako izgleda tjedan nakon poroda: ''Ne mogu vjerovati...''

Leonie June Leonie June Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Leonie June - 1 Leonie June - 3 Leonie June - 4 Leon Dajaku i Leonie June Leon Dajaku i Leonie June Leonie June i Leon Dajaku Leonie June i Leon Dajaku Leonie June i Leon Dajaku Leonie June i Leon Dajaku Leonie June i Leon Dajaku +21 Leonie June i Leon Dajaku Galerija

Nogometaš Hajduka Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June prije tjedan dana su postali roditelji djevojčice, a koliko uživaju u novoj ulozi ne skrivaju na društvenim mrežama.

Nogometaš Hajduka Leon Dajaku i njegova lijepa djevojka Leonie June prije nekoliko dana postali su ponosni roditelji djevojčice Nave.

Na društvenim mrežama otad ne skrivaju svoju sreću zbog prinove, a Leonie je sada sve raznježila fotografijom na kojoj nogometaš u naručju drži novorođenu bebu. Potom je objavila i fotografiju sjedalice u automobilu te dodala da njih dvije sjede zajedno na stražnjem sjedištu.

Pogledaji ovo Blerta Dajaku Celebrity Nitko ne bi rekao da je ova žena postala baka, šira domaća javnost zna ju kao majku hajdukovca

A njena sljedeća priča sve je ostavila bez daha. Leonie je pokazala kako izgleda samo par dana nakon poroda.

''Ne mogu vjerovati da je prije tjedan dana bila u mom trbuhu'', napisala je na videozapisu na kojem se snimala u ogledalu te pozornost skretala na trbuh koji nije velik.

Njezine objave možete vidjeti u našoj galeriji.

Inače, Dajaku se Hajduku pridružio u lipnju prošle godine, a njegova atraktivna djevojka odmah je privukla veliku pažnju navijača Bijelih.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 +28 Claudia Rivier - 2 Celebrity Fatalna Slavonka objavila još jednu u nizu fotografija zbog kojih je i stekla veliku popularnost na Instagramu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +27 Maja Šuput - 3 Celebrity Sjećate li se kako je Maja Šuput izgledala 2001. godine? Nije bila plavuša i imala je potpuno drugačiji imidž od onog danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene