Pametna odluka

Ovime si je skoro uništio karijeru!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni pjevač poznat je po tome da nema 'dlake na jeziku'.

Kontroverzni reper koji osvaja trenutno top liste diljem svijeta svojim albumom ' The Marshall Mathers LP 2' dugo vremena je bio odsutan sa glazbene scene.

Pogledaj i ovo Bianca Censori - 6 Nešto pristojnije izdanje Dosad ju je odijevao u oskudne kombinacije, a ovog puta kupio joj je kombinezon s interneta čija je cijena vrlo povoljna

Prateći ostale kolege kako nižu uspjehe, primjerice Kanye Westa koji je na sam vrh glazbenog biznisa dospio albumom 'Graduation' te Lil Waynea s albumom 'Tha Carter III ', u Eminemu se javio jaz, koji je bio vidljiv pri jednom intervjuu.

Pjesma je preko noći postala HIT - Pa kako i ne bi?!

Gostujući na radiju, Eminem spominje kako je u kriznom stanju mržnje zamalo napisao pjesmu u kojoj pljuje po kolegama reperima.
'Kada sam snimio ovaj album, zapravo sam govorio o vremenu kada sam bio odsutan.

Gledao sam što se događa na sceni i one koji su u tom trenutku bili popularni te sam se osjećao toliko loše u svojoj koži zbog glazbe koju sam stvarao, da sam se pretvorio u hejtera', rekao je Eminem, piše The Boombox.

Reper je svjestan koje bi posljedice izazvalo takvo blaćenje za njegovu karijeru jer se radi o 'velikim' igračima u glazbenom biznisu. Iako mnogi fanovi podržavaju ideju, čuveni reper negira takvu vrstu stilskog izražavanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene