Bomba!

Seksi scene lijepe glumice u filmu koji je već danima jedan od najgledanijih, evo zbog čega svi hvale njezinu izvedbu!

Emily Blunt - 3 Emily Blunt - 3 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Blunt - 5 Emily Blunt - 4 Emily Blunt - 3 Emily Blunt - 2 Emily Blunt - 1 Emily Blunt - 9 Emily Blunt - 8 Emily Blunt - 7 Emily Blunt - 1 Emily Blunt - 2 +8 Emily Blunt - 3 Galerija

Emily Blunt za novi film Pain Hustlers pokazala je svoju zavodljivu stranu, a scene su ono što svi jedva čekaju u filmu.

Britanska glumica Emily Blunt svojim je novim scenama u filmu Pain Hustlers očarala sve gledatelje filma, a za ove se scene i posebno sredila.

Emily se u tom filmu u jednom kadru pojavljuje kao striptizeta, a osim vještina na šipki, Blunt je pokazala i istrenirano tijelo u crnom topiću s resicama.

Uz to, nosila je i crne mrežaste čarape, a one su otkrile njezine duge vitke noge.

Film Pain Hustlers napravljen je prema istinitoj priči i zdravstvenom skandalu koji je 2019. godine potresao SAD. Ova lijepa Britanka u filmu glumi Lizu, samohranu majku koja je napustila srednju školu i koja sanja o boljem životu svoje kćeri. 

Naposljetku dobiva posao u farmaceutskoj start-up tvrtki u središnjoj Floridi koja joj potpuno preokreće život naglavačke, a film je trenutačno jedan od najgledanijih na Netflixu. 

Inače, Emily je poznata po ulogama u filmovima ''Vrag nosi pradu'' i ''Djevojka u vlaku'', a u braku je s Johnom Krasinskijem, s kojim ima i dvije kćeri, sedmogodišnju Hazel i petogodišnju Violet.

Emily i John su u braku od 2012. godine.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner - 1 Sophie Turner i Joe Jonas Sophie Turner i Joe Jonas - 14 Sophie Turner i Joe Jonas - 13 +22 Sophie Turner i Joe Jonas - 12 Celebrity Prije samo mjesec dana objavljeno je da se rastaje, a već je uhvaćena u strastvenom klinču s najpoželjnijim neženjom

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc Matthew Perry i Matt LeBlanc - 1 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 2 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 3 +25 Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako se omiljeni Joey nosi s gubitkom Chandlera, snimljen je prvi put nakon njegove smrti

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene