kreće ispočetka

Ella Dvornik prvi je put objavila fotografiju iz svog novog doma u Zagrebu, poseban prizor podijelila je s pratiteljima: "Novi pogled..."

Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 1 Foto: Ella Dvornik/Instagram

Ella Dvornik prvi je put objavila fotografiju iz novog stana u Zagrebu u koji je nedavno preselila.

Nakon što je naša influencerica Ella Dvornik nedavno obavijestila svoje pratitelje na Instagramu kako je došlo vrijeme selidbe te da se oprašta od svog zagrebačkog stana u kojem je živjela s kćerima, sada je prvi put objavila fotografiju iz novog stana.

Na Ellinoj Instagram priči se vidi pogled iz novog stana u koji se preselila.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina se obratila Elli Dvornik nakon njenog posljednjeg brakorazvodnog ročišta, evo što joj je poručila

"Novi pogled - novi Zagreb", napisala je kratko te je zatim objavila drugu fotografiju na kojoj za ruku drži jednu od svojih kćeri.

Podsjećamo, Ella je nedavno otkrila pratiteljima da će joj nedostajati prethodni stan u kojem je živjela, ali da je primorana preseliti u veći, a na kraju je svoju emotivnost izrazila u obliku emotikona koji plače. 

Pogledaji ovo Ella Dvornik Celebrity Ella i Charles nakon novog brakorazvodnog ročišta objavili zanimljive poruke na društvenim mrežama, čini se da se sve neće tako lako riješiti?

Poduzetnica je trenutačno u procesu razvoda od Charlesa Pearcea, s kojim je provela deset godina, od čega četiri u braku, u kojem su dobili kćeri Balie i Lumi.

"Suđenje je zatvoreno za javnost. Nismo u mogućnosti dati više informacija zbog zaštite malodobne djece", napisali su u dopisu sa suda.

Pogledaji ovo Ella Dvornik - 10 Celebrity Ella Dvornik zaintrigirala je pratitelje znakovitom objavom: "Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario!"

Posljednje ročište imali su prije nekoliko dana, gdje su ih fotografi dočekali ispred suda u Puli.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i brat Franko - 1 Lidija Bačić i brat Franko - 3 Dora Bačić - 3 Dora Bačić - 2 +31 Dora Bačić - 1 Celebrity Znate li da Lidija Bačić ima brata? Njegov izgled san je mnogim ženama, a dosad ga je samo dvaput pokazala na društvenim mrežama

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Eurovizijske kladionice Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 +24 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna opet je prvi na eurovizijskim kladionicama! Nakon druge probe njegov postotak prešao je Švicarca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene