Hm, što se događa?

Poslije kratke pauze Ella i Charles opet su skupa, a među komentarima su se našla i neka baš zanimljiva pitanja!

Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 +20 Ella Dvornik - 3 Galerija

Ella Dvornik objavila je ludu zajedniču fotografiju sa suprugom Charlesom poslije nekoliko tjedana razdvojenosti.

Influencerica Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce uživaju na odmoru u Rovinju. 

Pogledaj i ovo Charles Pearce Baš na Valentinovo! Charles Pearce prisjetio se početka s Ellom Dvornik, a jednu stvar sada ponovno jedva čeka: "Pronašao sam ljubav. Ili sam bar tako mislio"

Na fotografiji su pozirali u bazenu držeći čaše u rukama te plazeći jezike, a Ella je u opisu poručila:

"Jedna s bazena. Ne fotkam se baš ovih dana pa kradem mužu slike".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ella je pozirala u bijelom dvodijelnom kupaćem kostimu, koji je savršeno naglasio njezin preplanuli ten, dok je Charles nosio kupaće hlačice, a među komentarima su se našla i poneka zanimljiva pitanja. 

"Gola ramena", "Gle ti komada kraj Elle", "Super izgledate", "Baš ste zgodni", "Ella brak ti je u krizi. Zar se ne razvodite?", "Jutros sam vidjela da ste pred razvodom, a danas zajednička slika", pisali su pratitelji u čudu.

Charles je nedavno otputovao u London kako bi riješio poslovne obaveze:

"Vraćam se poslu, i to u svom lijepom rodnom gradu. Bez medija, potpuna promjena smjera, ali puna svrhe! Šest mjeseci planiranja i napornog rada do sada, ali i interesa za moj posao."

Ella je za to vrijeme s djevojčicama bila na Braču kod majke Danijele Dvornik.

Odlaskom na godišnji odmor obavijestila je svoje pratitelje da se isključuje na sljedećih mjesec dana. No, kako kaže, svejedno će ih izvještavati kako provodi svoje slobodno vrijeme.

"I došao je taj dan. Ja sam danas, službeno, na godišnjem. Što god to značilo, s obzirom na to da sama sebi isplaćujem plaću."

"Ella Dvornik ne postoji idućih mjesec dana. Mislim postoji, i dalje ću vas gnjaviti na storyjima, ali besplatno", našalila se sa svojim fanovima.

"Imam crve u guzici. Ako se pofarbam u crveno, znate da sam skroz pukla", rekla je.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Cole Sprouse Cole Sprouse - 3 Cole Sprouse - 4 Cole Sprouse - 2 +24 Cole Sprouse - 1 Nekad i sad Sjećate se ovog malog slatkog dječaka? Slavi 30. rođendan, a evo koliko se promijenio od hit-filma u kojem je osvojio svijet!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William na finalnu ženskog Europskog nogometnog prvenstva - 2 Princ William na finalnu ženskog Europskog nogometnog prvenstva - 4 Princ William na finalnu ženskog Europskog nogometnog prvenstva - 3 Princ William na finalnu ženskog Europskog nogometnog prvenstva - 1 +21 Princ William na finalnu ženskog Europskog nogometnog prvenstva - 2 Celebrity Princ William iznenadio ponašanjem u javnosti i prisnim gestama, koje se kod njega ne mogu vidjeti često!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene