Godine su samo broj

Teško bi joj itko dao 56 godina, a ona je nedavno otkrila svoju čarobnu formulu za ovakvo tijelo

Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley +0 Elizabeth Hurley Galerija

Glumica Elizbeth Hurley još jednom fotografijom u badiću pokazala je utrenirano tijelo dok se izležavala na suncu uz rub bazena s pogledom na more.

Osim što je glumica, ova svestrana žena, Elizabeth Hurley (56) nosi i titulu majke, modela, ali i dizajnerice kupaćih kostima. Na profilu na Instagramu podijelila je fotografiju na kojoj je očito koliko uživa ležeći uz rub bazena s pogledom na more. Nosila je crni dvodijelni badić, vjerojatno iz jedne od njezinih kolekcija.

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley "I dalje najbolji dekolte" Zbog mladolikog izgleda koji je krasi malo tko vjeruje u njezine stvarne godine, pogotovo kada se ovako izvija u badiću!

Primijetili smo to po karakterističnim lančićima umjesto vezica, a besmisleno bi bilo da je poduzetnica odjenula neki drugi brend pored vlastitog.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Hurley je ispod ove objave dobila mnoštvo komplimenata, kao što je "najljepša žena na svijetu", te emotikone u znaku vatre i smajlića sa zaljubljenim očima.

Ova dizajnerica badića često pozira u svojim kolekcijama, zbog čega je zovu i kraljicom bikinija. Dokazala je svima da su godine samo broj te da se i u šezdesetima može izgledati besprijekorno dobro.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Elizabeth je u nedavnom intervjuu za Daily Mail otkrila kako održava svoju liniju, ali i što najviše jede.

"Obožavam raditi u svom vrtu i često šećem svoje pse. Ne radim nikakve vježbe, ali ne mogu dugo sjediti mirno. Ja zapravo jedem dosta, ali vrlo malo bezvrijedne ili prerađene hrane i ne pijem puno alkohola. Trudim se jesti puno povrća i nikad ne jedem između obroka. Imam više kila nego prije nekoliko godina, ali ne zamaram se time. Vjerojatno sada jedem malo više, ali ne jedem hranu za van i pijem gazirana pića samo jednom u mjesecu. Život je prekratak da bi bio na super strogoj dijeti. Moja slabost je maslac od kikirikija - ako je u kući, zabit ću prst u staklenku svaki put kad prođem pored nje", izjavila je glumica.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena (FOTO: Instagram) +0 Lepa Brena (FOTO: Instagram) Celebrity Lepa Brena u mini haljini pokazala fantastične noge pa ponašanjem na pozornici ostavila fanove u nevjerici!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +9 Franka Batelić i Marko Ciboci Celebrity Pogledajte Frankin odabir kojim je sve iznenadila, u istoj je haljini uspjela očarati i cijelu Europu!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene