Kako vam se čini?

Ciparska predstavnica na Eurosongu refren je "posudila" od svjetski poznate pjevačice ili? Prosudite sami!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jimmy "Joker" Thornfeldt, Laurell Barker, Oxa i Thomas Stengaard stoje autorski iza pjesme "El Diablo" s kojom će Elena Tsagrinou na Eurosongu predstavljati Cipar.

Grčka pjevačica Elena Tsagrinou na Eurosongu u Rotterdamu će sljedećeg tjedna predstavljati Cipar i to singlom "El Diablo", koji je već mjesecima tema brojnih svjetskih medija.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 2 narugao mu se Amerikanac zbog komentara upućenog Baby Lasagni razbjesnio eurovizijske obožavatelje: "Imam samo jedno pitanje..."

Jimmy "Joker" Thornfeldt, Laurell Barker, Oxa i Thomas Stengaard stoje autorski iza ove pjesme, a tematika prati djevojku koja se zaljubila u muškarca "zlog poput samog vraga". Spot je sniman u Ateni te je objavljen u veljači ove godine, a dok mnogi tvrde da je upravo ovo pjesma koja parira pobjedi na Eurosongu ove godine, drugi se s time ne slažu.

Razlog tome je činjenica da pjesma neodoljivo podsjeća na hit-singl popularne Rite Ore. Radi se o pjesmi "Anywhere", a mnogi pratitelji komentirali su kako je drsko od ciparske predstavnice da publici pokušava "podvaliti" ukradeni refren koji je svjetski poznat. Osim pjesme Rite Ore, nekolicina pratitelja tvrdi kako je dio pjesme "ukrala" i od Lady Gage. Koliko pjesme podsjećaju jedna na drugu, procijenite sami.

Elena Tsagrinou i "El Diablo" na pozornicu ovogodišnjeg Eurosonga stižu u drugoj polufinalnoj večeri sljedećeg tjedna.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) +0 Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Celebrity Violeta iz "Boljeg života" u 59. objavila fotku u bikiniju, obožavatelji ne mogu doći sebi: "Da Hollywood pozavidi"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene