odradili izvrstan posao!

Zvijezda showa ''Ples sa zvijezdama'' pohvalila se tko joj je osim supruga bio podrška tijekom cijele prve emisije: ''Moji ljudi!''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ela Romanova - 2 Ela Romanova - 1 Alen Liverić i Ela Romanova - 4 Alen Liverić i Ela Romanova - 1 Alen Liverić i Ela Romanova - 2 Alen Liverić i Ela Romanova - 3 Alen Liverić i Ela Romanova - 4 Alen Liverić i Ela Romanova - 5 Alen Liverić i Ela Romanova - 5 Alen Liverić i Ela Romanova - 6 +13 Alen Liverić i Ela Romanova - 7 Galerija

Ela Romanova, mentorica u showu ''Ples sa zvijezdama'', na Instagramu je objavila niz fotografija sa suprugom i obitelji, a pridružio im se i glumac Alen Liverić.

Plesačica Ela Romanova mentorica je glumcu Alenu Liveriću u showu ''Ples sa zvijezdama'', a prošle nedjelje ovaj par pokazao je svoje umijeće u prvoj emisji. 

Pogledaj i ovo Alen Liverić i Ela Romanova - 7 Skladan par! Naš markantni glumac i zgodna plesačica kliknuli na prvu unatoč velikoj razlici u godinama: "Imamo jako puno tih zajedničkih tema"

Ela je ishodom cijelog nastupa bila vrlo zadovoljna, o čemu se i oglasila na svom Instagramu odmah nakon završetka emisije. 

Sada je objavila niz fotografija u kojem je otkrila kako su u publici njoj i Alenu podršku pružali njezin suprug Nikolay, te ponosni roditelji.

"Moji ljudi", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ela Romanova (@ela.vukovic)

Pratitelji su joj u komentaru uputili niz emotikona zaljubljenih smajlića, ali i srca.

Nedavno je Ela za naš portal prije samog početka showa otkrila čemu se najviše veseli u novoj sezoni i što bi poručila gledateljima koji će navijati za nju.

"Najviše se veselim samom povratku na plesni podij. To je za mene mjesto na kojem se uspijevam isključiti, ne razmišljati ni o čemu, riješiti se stresa i briga i jednostavno uživati u trenutku. Gledateljima bih poručila da ćemo mi sigurno dati sve od sebe da im nedjelje navečer budu zanimljive i zabavne, a oni neka nas, naravno, podrže svojim glasovima", poručila je tada Ela.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 5 +26 Franka Batelić - 3 Celebrity Pogledajte preslatki video Franke Batelić s malenom kćeri, snimka koju je pjevačica objavila sve je raznježila!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Louis Princ Louis - 1 Princ Louis - 2 Princ Louis +23 Princ Louis Zanimljivosti Kate Middleton otkrila preslatki zahtjev koji princ Louis ima svaki dan nakon škole: "Moram to izbaciti iz sebe!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene