Vraća se nakon 4 godine

Naša lijepa plesačica pohvalila se s dvije očite promjene, a otkrila je i po čemu pamti Marka Grubnića!

Ela Romanova Ela Romanova Ela Romanova/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ela Romanova Ela Romanova - 5 Ela Romanova - 1 Ela Romanova - 2 Ela Romanova - 3 Ela Romanova - 4 Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) +17 Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Galerija

Ela Romanova vraća se u show "Ples sa zvijezdama", u kojem smo je posljednji put gledali 2019. godine kada je plesala s Markom Grubnićem.

Ela Romanova sa samo devet godina počela se baviti standardnim i latinskoameričkim plesovima, a od njih nije odustala ni nakon završene gimnazije. Preselila se u Ljubljanu, gdje je upisala Filozofski fakultet i nastavila se baviti sportskim plesom pod vodstvom svjetski poznatih trenera.

Pogledaj i ovo Alen Liverić i Ela Romanova - 7 Skladan par! Naš markantni glumac i zgodna plesačica kliknuli na prvu unatoč velikoj razlici u godinama: "Imamo jako puno tih zajedničkih tema"

Tijekom svoje natjecateljske karijere ostvarila je odlične rezultate, među kojima se ističu dva naslova prvaka Hrvatske u kombinaciji deset plesova, tri naslova prvaka u standardnim plesovima i dva naslova viceprvaka u latinskoameričkim plesovima. Uz to je predstavljala Hrvatsku na Europskom i Svjetskom prvenstvu u standardnim plesovima.

Elu je domaća javnost upoznala 2019. godine u ''Plesu sa zvijezdama'', u kojem je bila plesna mentorica modnom stilistu Marku Grubniću i doplesala s njim do polufinalne emisije, a sada se vraća u show.

"Vraćam se u 'Ples sa zvijezdama' nakon četiri godine i mogu reći da mi se od zadnjeg sudjelovanja u životu dogodilo stvarno puno lijepih velikih promjena. U međuvremenu sam diplomirala, udala se i promijenila prezime, dobila dijete, preselila se, nakon puno godina počela voziti auto i ono drugo očito - promijenila boju kose. Koliko god to zvuči otrcano, ljubav prema plesu ipak je ostala ista i upravo ona tjera me ponovno u show, iako sam na neki način još uvijek u onom balončiću bebine prve godine života", pohvalila nam se.

Ela nam je otkrila i kako je proteklo njezino vjenčanje, ali i koji je bio prvi ples nje i njezina supruga Nikolaya.

"Planirali smo vjenčanje na otvorenom i odabrali lokaciju koja je imala sve što smo zamišljali, ali na dan vjenčanja od jutra je pljuštala kiša. Nikad nisam mislila da ću biti jedna od onih mladenki koje se nerviraju zbog poprilično nevažnih stvari, ali moram priznati da smo nekoliko dana uoči tog petka i suprug i ja bili razočarani što naš dan najvjerojatnije neće proći onako kako smo isplanirali. Mislim da skoro svaka ovakva priča, pa tako i naša, završava onim - na kraju je ispalo fenomenalno. Malo drugačije od planiranog, ali stvarno nam je bilo prekrasno i uživali smo u svakom trenutku. S obzirom na to da je i suprug plesač, prvi ples brzo smo uvježbali. Nismo željeli prezahtjevnu koreografiju koja bi nam predstavljala stres, već jednostavnije elemente kako bismo mogli stvarno uživati. Odabrali smo romantičnu rumbu na pjesmu 'I Finally Found Someone'", ispričala nam je Ela.

U žiriju showa sjede neka druga i novija lica nego u sezoni u kojoj je ona plesala, pribojava li se zato nečijih komentara?

"Ne pribojavam se komentara žirija. Pratila sam prošlu sezonu i mislim da je žiri vrlo stručan i konstruktivan, a mi plesači navikli smo na takve povratne informacije. I sami smo vrlo kritični i svjesni kada nešto može biti bolje, tako da ću biti zahvalna za svaki komentar i iskoristiti ga za napredak", zaključila je.

A kakvog si plesnog partnera priželjkujete?

"Priželjkujem si partnera s kojim ću se prije svega dobro slagati i koji će imati dobre radne navike. Talent za ples svakako je plus. Voljela bih da zajedno uspijemo stvoriti nešto što će na ljude ostaviti dobar dojam i da stvarno 'zaplešemo'", rekla je Ela.

Prošlu je sezonu pratila, a zanimalo nas je i je li imala neke svoje favorite među kandidatima i mentorima.

"Pratila sam prošlu sezonu, ali ne mogu istaknuti nijedan par kao favorita. Bilo je nekoliko parova koji su iz tjedna u tjedan imali stvarno lijepe plesne točke, pune karaktera i priče, ali i tehnički pravilno izvedenih elemenata. Svaki put je netko drugi osvojio moj glas", otkrila je.

Elin partner bio je modni stilist Marko Grubnić. Po čemu najviše pamtit tu suradnju i jesu li ostali u kontaktu?

"Suradnju s Markom pamtit ću po tome što smo svojim plesom prvo iznenadili sami sebe, a zatim i gledatelje i iako smo krenuli bez ikakvih očekivanja, došli jako daleko u showu. Marko je jako nadaren i prirodan plesač i bilo mi je zadovoljstvo plesati s njim, ali nismo ostali u kontaktu", rekla nam je Ela.

Evo i čemu se najviše veseli u novoj sezoni showa i što bi poručila gledateljima koji će navijati za nju.

"Najviše se veselim samom povratku na plesni podij. To je za mene mjesto na kojem se uspijevam isključiti, ne razmišljati ni o čemu, riješiti se stresa i briga i jednostavno uživati u trenutku. Gledateljima bih poručila da ćemo mi sigurno dati sve od sebe da im nedjelje navečer budu zanimljive i zabavne, a oni neka nas, naravno, podrže svojim glasovima", poručila je Ela.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 2 +27 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lidija Bačić novom izazovnom fotkom opet je uspjela iznenaditi fanove, njezin najjači adut opet je u prvom planu, i to u zanimljivom bodiju!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Delač - 3 Ivana Delač - 4 Ivana Delač - 5 Ivana Delač - 1 +19 Ivana Delač - 2 inMagazin Bivša Miss Universe opet je sretno zaljubljena: ''Kad tražiš sreću drugi put onda želiš da to bude sreća do kraja života!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene