Sve je ispalo dobro!

Naša glumica emotivnom objavom i fotografijama obilježila je 9. godišnjicu braka: ''A večer prije bila je oluja...''

Ecija Ojdanić i Robert Orhel (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić i Robert Orhel (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić i Robert Orhel (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić i Robert Orhel (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: PR) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Goran Perešin) Ecija Ojdanić (Foto: PR) +0 Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: PR) Galerija

Ecija Ojdanić emotivnom objavom na Instagramu suprugu Robertu Orhelu čestitala je 9. godišnjicu braka.

Hrvatska glumica zaraznog osmijeha i sjajnih plesnih vještina, koje je brusila u "Plesu sa zvijezdama", Ecija Ojdanić, proslavila je devetu godišnjicu braka s redateljem Robertom Orhelom. 

Pogledaj i ovo Kate Middleton Što je sada ovo? Instagram poslao upozorenje zbog fotografije Kate Middleton: "Jako licemjerno i tužno"

Emotivnom objavom na svom Instagramu Ecija je obilježila današnji dan i prisjetila se kako je sve izgledalo prije 9 godina, kada je u bračnu luku uplovila drugi put.

"Prije točno 9 godina... Večer prije bila je oluja, što za vjenčanje u istarskom selu i nije neka dobra predispozicija. Ali ujutro je zasjalo sunce i osvanuo je prekrasan dan. I tako uvijek kod nas. U dramatičnim okolnostima, na kraju sve uvijek bude i više nego dobro. Najvažnije da se ljubav množi. Za sve ostalo ćemo lako. Sretna ti deveta godišnjica, ljubavi moja!" poručila je svom suprugu razdragana Ecija. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prije točno 9 godina.. večer prije bila je oluja, što za vjenčanje u istarskom selu i nije neka dobra predispozicija. Ali ujutro je zasjalo sunce i osvanuo je prekrasan dan. I tako uvijek kod nas. U dramatičnim okolnostima, na kraju sve uvijek bude i više nego dobro. Najvažnije da se ljubav množi. Za sve ostalo ćemo lako. Sretna ti deveta godišnjica, ljubavi moja! #anniversary

Objavu dijeli Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Objavila je i dvije privatne fotografije s vjenčanja koje se održalo u Istri, a na njima se vidi kako je Ecija nosila atipičnu vjenčanicu nježnoružičaste boje.

Par ima sina Jakova, a zajednički odgajaju i Ecijinu kćer iz prvog braka Cvitu. Prvi glumičin brak bio je s glazbenim mendžerom Antom Viljcem, a njihova rastava bila je vrlo javna te je glumica podigla i tužbe protiv bivšeg supruga zbog nasilja u obitelji i zlostavljanja. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) +1 Severina (Foto: Promo) Celebrity O slučaju Severine i Popovića oglasila se i policija, Milan tvrdi: ''Nisam ju nazvao ubojicom''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene