Pojavile se snimke

O slučaju Severine i Popovića oglasila se i policija, Milan tvrdi: ''Nisam ju nazvao ubojicom''

Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina (Foto: Promo) +0 Severina (FOTO: Instagram) Galerija

Milan Popović policiji je u utorak prijavio pronalazak sumnjivog predmeta ispred ulaznih vrata svoje garaže u zagrebačkom Horvatovcu, nakon čega je uslijedila kontroverzna naslovnica srpskog telegrafa poslije koje se Severina oglasila na Instagramu.

U četvrtak ujutro Severina je šokirala kada je na Instagramu podijelila naslovnicu srpskog Telegrafa na kojoj stoji naslov ''Seve pokušala da ubije Milana'' te da policija istražuje napad. Iako je dosad šutjela o sudskoj bitci s bivšim zaručnikom, ovaj put osvrnula se na te napise.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih ''dijagnoza'', i neslužbeni status ''ubojice'' u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan... Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, ''pustio'' u javnost vijest o pokušaju njegova ubojstva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. ''borbi'' na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice 'fair play-a' i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe. Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubojicom. Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca... Neću podnijeti niti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog ''oglasa'' u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže ''daleko mu kuća..''

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Pogledaj i ovo Severina ''nastavljam borbu'' Severina nam se javila nakon obrata u borbi za skrbništvo nad sinom: ''Dobro je to, ali ja na ovome neću stati!''

''U sudskoj borbi za svoje dijete od njegova oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih 'dijagnoza', i neslužbeni status 'ubojice' u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan... Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak, pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, 'pustio' u javnost vijest o pokušaju njegova ubojstva od strane mene, i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. borbi na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice 'fair playa' i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe.

Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubojicom. Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće pomoću novca... Neću podnijeti nikakve tužbe zbog navedenog plaćenog 'oglasa' u novinama jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže, 'daleko mu kuća...''', napisala je. 

Naime, srpski portali objavili su snimku nadzornih kamera na kojoj je vidljivo da muška osoba, nakon što je parkirala automobil u blizini Popovićeve kuće, ostavlja predmet.

Zagrebačka policija rekla nam je da su upoznati s događajem koji još nije okvalificiran. Slučaj je policiji zbilja prijavio Milan Popović, a svi se navodi provjeravaju i prikupljaju se informacije.

Kako neslužbeno doznajemo, ne radi se o eksplozivnoj napravi, već o nekoj vrsti svijeće, no tako postavljena može izazvati strah, pa je policija ozbiljno prionula na posao.

Srpski poduzetnik tvrdi da je predmet ostavio Severinin suprug Igor Kojić.

''Ne bih nekoga optuživao da ne znam. Znam kako osoba hoda, kako izgleda. U trenutku kad je predmet postavljen ispred moje kuće nisam bio prisutan, svijeću sam ugledao kad sam došao doma. Stajala je ispred garažnih vrata, tako da sam morao izaći iz automobila da bih ju maknuo. Ne znam koja je bila namjera. A što se tiče toga da sam rekao da je Severina ubojica, ja ne pišem novinske naslove. Umjesto da opravda postupak supruga, ona opet kleveta'', rekao nam je Milan. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +1 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Severina šokirala objavom: ''Od oca svog djeteta dobila sam neslužbeni status ubojice''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene