Wow!

Naša lijepa glumica u haljini s tijesnim dekolteom i prorezom s prednje strane pokazala atribute, dugo se nije ovako sredila!

Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Nova TV 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 4 Ecija Ojdanić - 5 Ecija Ojdanić - 3 Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić +10 Ecija Ojdanić sa suprugom Robertom Orhelom - 2 Galerija

Ecija Ojdanić zablistala je u stilu holivudske dive na polufinalnom ocjenjivanju odabira nominiranih za 50. Međunarodnu nagradu Emmy, koje je održano u Dubrovniku.

Naša glumica Ecija Ojdanić bila je jedna od uzvanica polufinalnog ocjenjivanja odabira nominiranih za 50. Međunarodnu nagradu Emmy®, koje je održano u Dubrovniku, a na čijem je crvenom tepihu zablistala kao holivudska diva.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić - 1 ''dan kad sam postala...'' Naša glumačka zvijezda pohvalila se velikim uspjehom: ''Osjećam se, ne kao kneginja Hrvatske, već kao kraljica svita!''

48-godišnja Ecija za svečanu je priliku odabrala elegantnu haljinu s dubokim dekolteom koji je privlačio sve poglede, a dodatnu pozornost osigurao joj je duboki prorez s prednje strane.

Nešto ranije lijepa glumica je zablistala u kratkoj šarenoj haljinici s volanima te je pokazala svoje zgodne noge i istreniranu liniju. Kraljevsko plave sandalice, raspuštena kosa i viseće zlatne naušnice te naglašeni make-up dodatno su ukrasile cijeli outfit.

Fotografiju je podijelila i na svojem profilu na Instagramu, na kojem je pozirala s voditeljima informativne emisije Dnevnik Nove TV.

"A da pređem u informativni program?" našalila se glumica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Pratitelji su joj odmah uputili niz komplimenata:

"Super ti je ova haljina", "Prezgodna si", "Najbolja", "Savršena", "Top si".

Proces odabira za Međunarodnu nagradu Emmy® duga je procedura s ocjenjivačkim povjerenstvima koja se sastaju na različitim lokacijama diljem svijeta. Konačni kandidati za ukupno 15 kategorija bit će objavljeni već ovog mjeseca, a pobjednici će biti otkriveni na dodjeli 50. ceremonije Međunarodne nagrade Emmy® 21. studenog u New Yorku.

Prvi put u regiji Nova TV kao dio United Medije danas je u Dubrovniku ugostila polufinalno ocjenjivanje jedne kategorije globalno priznate nagrade.

Osim Ecije među uzvanicima su se našli i Momčilo Otašević, Jelena Perčin, Zrinka Cvitešić, Marija Miholjek, Romina Knežić, Saša Kopljar, Petar Pereža, Mia Kovačić, Valentina Walme, Marko Petrić, Pedro Soltz i Iris Cekuš, Janko Popović-Volarić te mnogi drugi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Sjećate se mlađahnog muža Nine Badrić? Razveli su se nakon šest godina, a on se oženio bivšom djevojkom našeg sportaša

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić +26 Valentina Walme i Marko Petrić Celebrity Haljina s prorezom naše najseksi plesačice ostala u sjeni detalja na ruci, a glavni "krivac" od nje se nije odvajao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene