"Na pola smo puta"

Trudna Ecija Ivušić trbuh više ne može sakriti, a javila se s jednog posebnog mjesta: "Tu sam prije tri godine molila za sve ovo!"

Ecija Belošević - 4 Ecija Belošević - 4 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Belošević - 1 Ecija Belošević - 2 Ecija Belošević - 3 Ecija Belošević Ecija Belošević - 4 Ecija Belošević - 5 Ecija Belošević - 6 Ecija i Goran Belošević - 2 Ecija i Goran Belošević - 3 Ecija i Goran Belošević - 4 +21 Ecija i Goran Belošević - 5 Galerija

Ecija Ivušić i Goran Belošević podijelili su niz fotografija ispred crkve u kojoj su se vjenčali prošle godine.

Ecija Ivušić u novom nizu fotografija sa suprugom Goranom Beloševićem pokazala je rastući trudnički trbuh, a pozirali su i na jednom za njih posebnom mjestu.

Radi se o crkvi na Vrniku u kojoj su se vjenčali, a u opisu su otkrili i koliko im je važna. 

"Prva mi je Gospe moja, druga mi je ljubav tvoja… Naša crkvica ispred koje sam se prije tri godine molila za sve ovo. I btw na pola smo puta", napisali su u opisu galerije koju su oboje podijelili na svojim profilima na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

"Predivni moji", javila im se odmah u komentarima Nives Celzijus.

"Divni ste", "Jako ste slatki", "Joj, preslatko", "Ajme, wow", "Predivan par", "Obožavam vas", samo su neki od komentara.

Goran i Ecija nedavno su objavili da čekaju bebu, a čestitke im pristižu još i danas. Međutim, Ecija je otkrila da je njihova sreća bila nakratko prekinuta. Naime, Ecijina trudnoća započela je s blizancima, ali jednom je plodu srce, nažalost, prestalo kucati.

Podsjetimo, Beloševići su se vjenčali prošle godine nakon romantičnih zaruka u Italiji poslije šest mjeseci veze.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte na Wimbledonu - 1 Princeza Charlotte na Wimbledonu - 2 Princeza Charlotte na Wimbledonu - 3 Princeza Charlotte na Wimbledonu - 4 +28 Princeza Charlotte na Trooping the Colour 2022. - 1 Zanimljivosti Princezi Charlotte tek je 8 godina, a već zadaje glavobolje roditeljima, evo kakve se posljedice javljaju nakon svakog njezina izlaska u javnost!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 +25 Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 Celebrity Djevojka Marina Miletića objavila fotografiju u donjem rublju, nije se dugo čekalo na njegovu reakciju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene