''Nije photoshop!''

Ecija Ivušić otkrila je malu tajnu kojom je mjesecima uspjela sakriti svoj trudnički trbuščić: ''Nadobudno sam pristala...'''

Ecija Belošević - 2 Ecija Belošević - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Belošević - 5 Ecija Belošević - 6 Ecija Belošević - 3 Ecija Belošević - 4 Ecija Belošević - 1 Ecija Belošević - 1 Ecija Belošević - 2 Ecija Belošević - 4 Ecija Ivušić Belošević Ecija Belošević - 3 +20 Ecija Ivušić - 3 Galerija

Ecija Belošević otkrila je malu tajnu fotografiranja u trudnoći koju je dugo skrivala, evo kako je uspjela kamuflirati svoj trudnički trbuščić čak i u kupaćim kostimima.

Ecija Belošević otkako je objavila divne vijesti da čeka svoje prvo dijete ne skriva sreću, a sada je podijelila je i jednu tajnu. Iako je bila trudna već četiri mjeseca, Ecija se u kupaćim kostimima morala fotografirati za potrebe reklame, a pratiteljima je sada otkrila i kako nitko nije primijetio da skriva trudnički trbuščić. Kako kaže, sve je u pozi.

''Kad se samo sjetim kada sam nadobudno pristala snimati reklamu za kupaći u 4. mjesecu trudnoće. Cijelo vrijeme sam govorila Goranu “Ma ne vidi se jako”, a ljudi su me već puštali u redu u hotelu na doručku prvu! Uglavnom swipe right za rezultat i ne radi se o photoshopu nego samo dobrom kutu snimanja'', napisala je uz dvije fotografije.

Na prvoj fotografiji pozirala je iz profila i istaknula trbuh, a na drugoj je sjedila pored bazena ravno prema kameri, a ruka joj je pomogla da sakrije najispupčeniji dio trbuščića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

Neke od fotografija kojima je vješto sakrila trudnoću možete pogledati u našoj galeriji.

Inače, Goran i Ecija nedavno su objavili da čekaju bebu, a čestitke im pristižu još i danas. Međutim, Ecija je otkrila da je njihova sreća bila nakratko prekinuta. Naime, Ecijina trudnoća započela je s blizancima, ali jednom plodu srce je, nažalost, prestalo kucati.

Podsjetimo, Beloševići su se vjenčali prošle godine nakon romantičnih zaruka u Italiji nakon šest mjeseci veze.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello +24 Camila Cabello Celebrity U toplesu i tangama ponosno je pokazala svoje tijelo i još je jednom potvrdila da ne mari za zle komentare na račun svojih oblina!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Katherine Orešković - 4 Ella Katherine Orešković - 5 Ella Katherine Orešković - 2 Ella Katherine Orešković - 1 +11 Ella Orešković Celebrity Kći našeg bivšeg premijera izrasla je u pravu ljepoticu, a njezine fotografije u prozirnoj haljini otkrivaju savršenu figuru u bikiniju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene