Zgodna glumica

Djevojka Marina Miletića objavila fotografiju u donjem rublju, nije se dugo čekalo na njegovu reakciju!

Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Nera Simic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela +19 Kristina Krepela - 2 Galerija

Kristin Krepela objavila je svoju staru fotografiju u donjem rublju i sakou, na koju je reagirao i njezin dečko Marin Miletić.

Glumica Kristina Krepela (43) na sceni je prisutna već 20 godina, a sada se prisjetila mlađih dana.

Kristina je na svojem profilu na Instagramu objavila jednu crno-bijelu fotografiju iz prošlosti, na kojoj pozira samo u donjem rublju i sakou.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kristina Krepela (@kristina_krepela)

Ubrzo joj se u komentarima javio njezin dečko, saborski zastupnik Marin Miletić (43), koji je reagirao zaljubljenim smajlićem, a Kristina je od pratitelja dobila brojne komplimente.

Kristina i Marin ispočetka su svoju vezu skrivali od javnosti, no već neko vrijeme ne ustručavaju se pokazati koliko su zaljubljeni. Nije poznato kada su točno započeli svoju romansu, a glasine o njima pojavile su se sredinom prošle godine.

Kristina nikada nije voljela govoriti o svojem ljubavnom životu, no poznato je da je 2018. godine prekinula vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina.

Marin je u rujnu 2020. godine ostao bez supruge Danijele, koja je izgubila borbu s teškom bolešću, a zajedno su dobili dvije kćeri, koje su odlično prihvatile očevu novu djevojku.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić +14 Mia Negovetić Celebrity Velika transformacija naše mlade pjevačice: Miju Negovetić više nije lako prepoznati, a njezina nova frizura mogla bi vas iznenaditi!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte na Wimbledonu - 1 Princeza Charlotte na Wimbledonu - 2 Princeza Charlotte na Wimbledonu - 3 Princeza Charlotte na Wimbledonu - 4 +28 Princeza Charlotte na Trooping the Colour 2022. - 1 Zanimljivosti Princezi Charlotte tek je 8 godina, a već zadaje glavobolje roditeljima, evo kakve se posljedice javljaju nakon svakog njezina izlaska u javnost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene