Kakva promjena!

Velika transformacija naše mlade pjevačice: Miju Negovetić više nije lako prepoznati, a njezina nova frizura mogla bi vas iznenaditi!

Mia Negovetić Mia Negovetić Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić Mia Negovetić Mia Negovetić In Magazin: Mia Negovetić - 3 Mia Negovetić In Magazin: Mia Negovetić - 1 In Magazin: Mia Negovetić - 2 +8 Mia Negovetić u novom spotu za pjesmu ''Mijenjam se'' - 10 Galerija

Mia Negovetić odlučila se za drastičnu promjenu frizure, a novim imidžem pohvalila se na društvenim mrežama.

Pjevačica Mia Negovetić na domaćoj glazbenoj sceni pojavila se dok je još bila djevojčica, a u međuvremenu je odrasla u prelijepu mladu ženu.

Posljednjih godina, osim glasom, privlači pozornost i svojim stasom, a sklona je i mijenjanju frizura, pa je tako neko vrijeme imala crnu kosu, zatim i narančastu, no njezin novi imidž pravo je iznenađenje.

Mia je u pričama na svojem profilu na Instagramu objavila svoju fotografiju iz frizerskog salona na kojoj je nije baš lako prepoznati jer ima dugačke crvene pletenice i to je zasigurno njezino najhrabrije izdanje dosad.

Što kažete na novu frizuru Mije Negovetić?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Ovakve pletenice u posljednje su vrijeme sve popularnije, ponajviše zahvaljujući svjetskim zvijezdama poput Kim Kardashian, Jennifer Lopez i Rite Ore, koje su se također nedavno odlučile na takav look.

Inače, Mia, kojoj je danas 20 godina, kaže da je dio javnosti još doživljava kao djevojčicu s naočalama koja je osvojila Hrvatsku svojom moćnom izvedbom himne na obljetnici Oluje 2015. godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mia Negovetic (@mia.negovetic)

"To je možda ljudima teško prihvatiti, s obzirom na to da sam na sceni od 11 godine. I pretpostavljam da je to možda najveći problem, jer me svi pamte kao curicu koja pjeva himnu", kazala je Mia jednom prilikom za IN magazin.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 4 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 +26 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Celebrity Tko je partner Lane Jurčević s kojim pjevačica čeka dijete? Vješto ga skriva od javnosti, a njegov brat također ljubi jednu našu pjevačicu!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 ante gelo Zanimljivosti Jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika rastao se u potpunoj tajnosti, a novo vjenčanje zakazano je već za kolovoz!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene