nekadašnja dječja zvijezda

Naša mlada pjevačica plijenila je poglede u publici "Plesa s zvijezdama", a nekome je puno značio njezin dolazak!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 2 Marco Cuccurin i Mia Negovetić Paula Tonković, Marco Cuccurin i Mia Negovetić Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin, Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 +19 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Galerija

Mia Negovetić bodrila je Marca Cuccurina iz publike u osmoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama".

Influencera Marca Cuccurina u osmoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" iz publike je bodrila njegova bliska prijateljica, pjevačica Mia Negovetić.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić "kako ste mi slatki, šećeri!" Mia Negovetić pozirala je u slatkom zagrljaju pobjednika našeg hit-showa: "Nas dvoje i predivna zimska idila"

Nekadašnja dječja zvijezda plijenila je poglede u topiću koji otkriva ramena i dekolte, a Marcu je puno značila njezina podrška.

Uoči emisije u svojim se pričama pohvalio da mu dolazi Mia, a otkrio je da ga je i ovaj put bodrila njegova najvjernija navijačica, baka Rita, koja mu se u jednoj emisiji pridružila i na podiju.

Marco nam je prije početka showa otkrio i da s Mijom ima velike planove za ovu godinu.

"Tijekom 2023. u planu mi je izbaciti singl, u kojem će mi pomoći Mia Negovetić. Zatim mi je u planu, ako karijera bude išla dobrim tijekom, prijaviti se na iduću Doru", kazao nam je.

Inače, Marco i njegova mentorica Paula u osmoj emisiji plesali su strastvenu rumbu, za koju su dobili visokih 37 bodova, a bili su i pobjednici plesnog maratona.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić na finalu turnira Srpska Open - 1 Zdravko Mamić na finalu turnira Srpska Open - 3 Zdravko Mamić na finalu turnira Srpska Open - 2 Zdravko Mamić +11 Zdravko Mamić Celebrity Zdravka Mamića teško je bilo prepoznati na tribinama teniskog turnira, pokazao potpuno drugačiji imidž od onog na koji su svi navikli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene