''Nekad je super...''

Marco i Paula iskoristili su drugu priliku koju su dobili: ''Kakva erotika, je l' ovo snimljeno?''

1/42 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin, Paula Tonković Marco Cuccurin, Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin, Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Marco i Paula - 3 Marco i Paula - 2 Marco i Paula - 1 +31 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Galerija

Marco Cuccurin i Paula Tonković u osmoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su rumbu.

''Desilo nam se ono što nam se desilo već sto puta, samo ovaj put u liveu. Pali smo. Moment gdje ja vidim koliko si zabrinut, ali ne daš da zeznemo točku...'', prisjetila se Paula Tonković prošle emisije i nezgode koja se desila njoj i plesnom partneru Marcu Cuccurinu. 

Pogledaj i ovo Marco i Paula pobjednici su Plesa sa zvijezdama - 2 osvojio srca gledatelja! Prva izjava Marca Cuccurina nakon pobjede u "Plesu sa zvijezdama": ''Ne znam gdje sam, nije mi ovo realno!"

''Jednostavno ne želiš stati. Radiš na toj minuti i pol cijeli tjedan'', dodao je Marco.

Ove nedjelje plesali su rumbu.

''Zadnji put kad smo trebali prenijeti strast nismo baš zadovoljili taj kriterij'', primijetila je Paula tijekom priprema.

''Nekad je super dobiti drugu priliku, ja se zapravo baš veselim. Kakva erotika, je l' ovo snimljeno?'', dodao je Marco.

A evo što je žiri rekao na njihovu rumbu, je li bilo dovoljno senzualno?

"Bilo je jako dobro otplesano, a malo me kopkalo, te sve blizine su bile dobre i onda kao da toga nije bilo u plesu kad ste bili odvojeni. Ali jako dobro", komentirao je Igor.

"Braco i seka dobra večer. Ne znam kako da se izrazim. Što je ovo bilo točno? Nisi imao pretjeranu facijalnu ekspresiju, bio si kontroliran, otplesao si rumbu u karakteru rumbe, stopala su bila kontrolirana, kukovi su bili fluidni, ruke bi trebao malo poraditi. No, ja bih ti dao savjet da izbiješ te svoje uobičajene glumačke pozicije facijalne ekspresije, danas si zakoračio jednom nogom, ali ja te želim gurnuti dalje da vidimo Marca kojega nikad nismo vidjeli na društvenim mrežama", rekao je Marko.

"Vidim da slušate komentare, usvajate i primjenjujete, trudite se i ja to svakako želim nagraditi", istaknula je Larisa.

"Ja sam pod dojmom onog dijela kad se ti digneš. Bilo je super od samog starta kad ste krenuli. Naboj je bio tu, strast je bila tu, sve mi se jako svidjelo. Da ne duljim Ciboci je za sve nas održao govor večeras", zaključila je Franka.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo, Tatjana i Lana Josipović Ivo, Tatjana i Lana Josipović - 1 Tatjana, Ivo i Lana Josipović - 2 Ivo i Lana Josipović - 3 +25 Ivo i Lana Josipović - 4 Celebrity Samozatajnu kćer Ive Josipovića dugo nismo vidjeli u javnosti, a sada se pridružila roditeljima na važnom događaju!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos - 1 +27 Tamara Loos - 2 Celebrity Tamara Loos kao moderna princeza: U raskošnoj haljini izbacila je nogu kroz opako visoki prorez!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene