privatni život čuva

Jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika rastao se u potpunoj tajnosti, a novo vjenčanje zakazano je već za kolovoz!

ante gelo ante gelo Facebook 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 ante gelo Galerija

Naš skladatelj i gitarist Ante Gelo privatni život godinama skriva od javnosti, no poneka je novost sada ipak uspjela procuriti u medije.

Iako je želio da sve ostane daleko od očiju javnosti, časopis Story piše da se Ante Gelo u tajnosti razveo, a već je zakazao i novo vjenčanje.

Naime, naš 49-godišnji glazbenik tijekom suradnje na projektu ''Trag u beskraju'' posvećenom Oliveru Dragojeviću upoznao je HRT-ovu producenticu Petru Topolovec. Vjenčat će se nakon svih koncerata na Korčuli, a Ante želi da svečana ceremonija prođe bez mnogo pozornosti iz poštovanja prema bivšoj supruzi s kojom ima troje djece.

Ante o svojoj bivšoj ženi nikada nije javno govorio, a ni ona se nije previše izlagala javnosti, ali ljubav s Petrom dogodila se iznenada. 

"Nije htio zavaravati ni suprugu ni sebe. Nije mogao zatomiti emocije koje je vrlo brzo počeo osjećati prema Petri. Htio je biti fer prema svima. Ljubav se dogodila neplanirano i iznenada, sasvim neočekivano. Ipak, sretan je zbog svega. Petra ga razumije u svakom pogledu i odlično funkcioniraju. Privukla ga je komunikacijom, vrlo je elokventna žena. Tu su kliknuli i dogodila se ljubav", rekao je blizak izvor za Story.

Inače, Ante je Petri nedavno posvetio status na društvenim mrežama u kojem joj se zahvalio na spomenutom projektu.

"Hvala Petri Topolovec na pomoći i savršenoj komunikaciji, bezbroj brojeva nazvanih, karata riješenih, brizi o glazbenicima, hvala na linkovima i komunikaciji. Hvala najljepša", napisao je tada.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 6 Megan Fox - 7 Megan Fox - 4 Megan Fox - 3 +28 Megan Fox - 2 Celebrity Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum - 2 Leni Klum - 1 Heidi i Leni Klum Leni Klum +14 Leni Klum Celebrity Kći Heidi Klum u toplesu pokazala katastrofalne opekline od sunca, fotografirala se samo u tangama: ''Očito nisam koristila dovoljno kreme za sunčanje...''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene