"Volite li narodnjake?"

Dubioza Kolektiv u pulsku Arenu dovodi zabranjenog folkera? Pogledajte hit-video koji je pokrenuo nagađanja!

Dubioza Kolektiv Dubioza Kolektiv Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dubioza Kolektiv Duško Kuliš Dubioza Kolektiv Dubioza Kolektiv - 1 Dubioza Kolektiv - 2 Dubioza Kolektiv - 3 Dubioza Kolektiv - 4 Dubioza Kolektiv - 5 Dubioza Kolektiv - 6 Dubioza kolektiv (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +4 Dubioza kolektiv Galerija

Dubioza Kolektiv nastupa 13. kolovoza u pulskoj Areni, a koncert su najavili videom u kojem im se pridružio Duško Kuliš.

U godini u kojoj obilježava dva desetljeća rada Dubioza Kolektiv stiže u velebnu pulsku Arenu, gdje će nastupiti u nedjelju, 13. kolovoza, u sklopu Adria Summer Festa.

U susret koncertu Dubioza je snimila prigodni video uz pomoć glazbenika Duška Kuliša, čiji nastup u Areni je nedavno zabranjen.

"Neka priče samo kruže, 'ko to svira u Areni? Kažu da su svi narodnjaci u Puli zabranjeni. Ne pitaj me kol'ko košta, eurima kartu plaćaš, a kada u sevdah padneš, ti na bis ćeš da ih vraćaš. Puležani, Puležanke, volite li narodnjake? U Areni Dubioza svirat će... Puležani, Puležanke, brzo karte kupite, valjda neće i ovaj da zabrane!", pjeva Duško u videu koji je objavljen na Instagram profilu benda.

U videu se najavljuju i specijalni gosti, što je pokrenulo razna nagađanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dubioza Kolektiv (@dubiozagram)

"Najjače bi bilo da su gosti Duško Kuliš, Ana Bekuta, Keba i Zorana... hit ljeta", "Ovo je savršenstvo sinergije marketinga i kolegijalnosti", "Nadam se da jedan od gostiju bude Duško", "Ovo je nešto najjače što sam vidjela u posljednje vrijeme", "Kraljevi sa kraljinom Kulišem", "Bravo momci, genijalci ste!", neke su od brojnih reakcija ispod videa.

Prvo 2015., pa 2019., a sad i 2023. Dubioza Kolektiv ciklički, svaka četiri ljeta kreće u pohod na Arenu. Kako trenutno stoje stvari, u obljetničkoj godini bit će to jedina prilika da ih se uživo vidi u Hrvatskoj i jedna od rijetkih uopće u regiji jer će grupa većinu koncertnih datuma posvetiti festivalima u zapadnoj Europi i Meksiku.

Osim proslave 20 godina nastup u Puli bit će koncertno predstavljanje aktualnog studijskog albuma „Agrikultura“, ali i vožnja kroz dva desetljeća repertoara koji uključuje hitove kao što su "Kažu", "Himna generacije", "Kokuz", "No Escape (From Balkans)", "Volio BiH", "U.S.A.", "Firma Illegal", "Walter", "Brijuni", "Rijaliti" i dr.

Kroz godine Dubioza Kolektiv postala je najveći bend na Balkanu, s rasprodanim koncertima u dvoranama i arenama u Zagrebu, Beogradu, Ljubljani, Puli, Rijeci, Splitu, Sarajevu, Sofiji…

Osim u regiji grupa iza sebe ima rasprodane koncerte u SAD-u, Kanadi i diljem Europe (London, Amsterdam, Berlin, Dublin, Budimpešta, Oslo, Prag, Beč, Madrid…), kao i impresivne nastupe na veliki festivalima kao što su Glastonbury, Roskilde, Lollapalooza, Sziget, Boomtown Fair, Lowlands ili Das Fest.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić - 1 Suzana Mančić - 5 Suzana Mančić - 4 Suzana Mančić - 7 +25 Suzana Mančić - 6 Celebrity Suzana Mančić pokazala tijelo u badiću i oduševila fantastičnom figurom u 67. godini: ''Drage žene, nije idealno, ali ovo je trud i rad...''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 2 +16 Jennifer Aniston - 2 Celebrity Pogledajte kako Jennifer Aniston izgleda kada nije spremna za fotografiranje, priznala je i čime si je uništila tijelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene