Glazbenici u snijegu

Članovi Dubioza kolektiva morali su prespavati u kombiju, a kući se nije mogao vratiti ni šibenski slavuj!

Dubioza Kolektiv - 1 Dubioza Kolektiv - 1 Luka Gerlanc/Cropix 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dubioza Kolektiv - 1 Dubioza Kolektiv - 2 Dubioza Kolektiv - 3 Dubioza Kolektiv - 4 Marko Škugor In Magazin: Nova balada Marka Škugora - 8 In Magazin: Nova balada Marka Škugora - 4 Marko Škugor - 2 Dubioza kolektiv +0 Dubioza kolektiv (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Galerija

Članovi grupe Dubioza kolektiva i Marko Škugor zapeli su na cesti zbog snijega koji je prekinuo promet između Dalmacije i unutrašnjosti Hrvatske.

Zbog snijega i jake bure od nedjelje je u prekidu promet između Dalmacije i unutrašnjosti Hrvatske, zbog čega su mnogi putnici zaglavili na cesti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Marko Škugor ''vidjet ćemo...'' Marko Škugor otkriva je li ga Danijela Martinović rezervirala da joj otpjeva prvi ples!

Među njima su se našli i članovi popularne bosanskohercegovačke grupe Dubioza Kolektiv, koje su fotografi ulovili dok su se krijepili u restoranu u Zatonu Obrovačkom, a poznato je i da su prespavali u kombiju.

Zbog snijega se kući nije mogao vratiti ni šibenski slavuj Marko Škugor.

"Nakon 10 sati putovanja od Zagreba prema Šibeniku, evo mene u Karlovcu! Hvala zimskim službama!" napisao je pjevač uz fotografiju ceste zatrpane snijegom koju je objavio na svojem profilu na Facebooku, a zatim je podijelio i video.

"Viša sila me danas umjesto kući dovela do Karlovca. Sad lagano u snježnoj idili odabrati najbolju set listu pjesama za slavljenički Lisinski! P.S. Nemojte na put kao ja i vidimo se 28.03. u Zagrebu!" poručio je Marko Škugor.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis - 1 Jamie Lee Curtis - 2 Jamie Lee Curtis - 3 Jamie Lee Curtis i Michelle Yeoh +20 Jamie Lee Curtis Celebrity I u 65. godini raskošnim dekolteom do pupka opravdala je status seks-simbola, a onda je uslijedio i sočni poljubac s kolegicom!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban i Igor Subotić Katarina Baban i Igor Subotić Katarina Baban, Igor Subotić Katarina Baban +21 Katarina Baban - 2 Celebrity Naša lijepa glumica objavila fotografiju s dečkom, kojeg rijetko pokazuje, a u vezi su već dugi niz godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene