skladan par

Naša lijepa glumica objavila fotografiju s dečkom, kojeg rijetko pokazuje, a u vezi su već dugi niz godina

Katarina Baban Katarina Baban Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban i Igor Subotić Katarina Baban i Igor Subotić Katarina Baban, Igor Subotić Katarina Baban Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 3 Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 1 Katarina Baban +15 Katarina Baban Galerija

Katarina Baban na Instagramu je objavila rijetku fotografiju s dečkom Igrom Subotićem.

Domaća glumica i dizajnerica Katarina Baban u dugogodišnjoj je vezi s diplomiranim kineziologom Igorom Subotićem, koji se ne voli eksponirati.

Pogledaj i ovo Katarina Baban i Igor Subotić sve je iznenadila! Zvijezda naših hit-serija objavila urnebesan video s dečkom, kojeg inače baš rijetko pokazuje, a u vezi su već osam godina!

No glumica je sada na svojem profilu na Instagramu objavila njihovu rijetku zajedničku fotografiju s izleta u Sloveniji.

"Sezona riba", napisala je Katarina u opisu fotki, od kojih na prvoj pozira s dečkom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Baban (@katarinababan)

"Predivni", "Uživajte i napunite baterije", "Bravo, ribice", redali su se komentari uz emotikone srca i zaljubljene smajliće.

Katarinu na društvenoj mreži prati više od 80 tisuća ljudi, s kojima rado dijeli trenutke iz svakodnevnog života, a na Instagramu se voli pohvaliti i kreacijama svojeg uspješnog modnog brenda Lilith by Katarina Baban.

Krajem prošle godine ostvarila joj se i velika glumačka želja jer je dobila svoju prvu monodramu, "Puni pansion", u kojoj mijenja čak 22 uloge.

"Da mi je ovaj tekst došao prije dvije-tri godine ili više, mislim da se ne bih osjećala spremnom za njega. Došao je baš u pravom trenutku, kad je bilo pravo vrijeme da napravim sama sebi nekakav izazov i da odradim nešto što dosad nisam odradila", kazala je za IN magazin.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll se zaigrala u fotošopu, no pojavila se i originalna fotografija: Razlika je itekako vidljiva, a potkrala joj se i velika greška!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Michelle Gellar Sarah Michelle Gellar Sarah Michelle Gellar - 1 Sarah Michelle Gellar - 2 +11 Sarah Michelle Gellar - 3 Celebrity Holivudska slatkica iznenadila golišavim izdanjem, prozirni grudnjak sve je otkrio: "Sada kada sam privukla vašu pažnju..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene