Sve je rasplakala

Pogledajte kako je Dragana Mirković odala počast preminulim legendama regije, iza nje vrtjele su se slike Olivera, Balaševića, Dražena Petrovića...

Dragana Mirković Dragana Mirković PR 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković u Areni Zagreb - 4 Dragana Mirković u Areni Zagreb - 3 Dragana Mirković u Areni Zagreb - 2 Dragana Mirković u Areni Zagreb - 1 Dragana Mirković i Ivan Zak u Areni Zagreb - 3 Dragana Mirković i Ivan Zak u Areni Zagreb - 2 Dragana Mirković i Ivan Zak u Areni Zagreb - 1 Dragana Mirković i Boban Rajović u Areni Zagreb - 4 Dragana Mirković i Boban Rajović u Areni Zagreb - 3 Dragana Mirković i Boban Rajović u Areni Zagreb - 2 +21 Dragana Mirković i Boban Rajović u Areni Zagreb - 1 Galerija

Dragana Mirković u jednom dijelu koncerta posvetila je svoju pjesmu preminulim zvijezdama naše regije, evo kako je to izgledalo.

Dragana Mirković na prvom koncertu u Areni Zagreb rasplakala je publiku onime što je napravila.

U jednom trenutku nastupa odala je počast legendama naše umjetničke scene, a publika je na to reagirala emotivno i s ovacijama.

Pogledaji ovo Dragana Mirković u Areni Zagreb Celebrity Dragana Mirković prvu večer u Zagreb dovela čak dva gosta, s jednim je nedavno objavila i duet!

Na stihove ''Da li znaš kako suze teku, kada gubiš onoga koga ljubiš'' na velikom ekranu izmjenjivale su se crno-bijele fotografije velikana poput Dražena Petrovića, Olivera Dragojevića, Toše Proeskog, Dine Dvornika, Borisa Dvornika, Mire Furlan i mnogih drugih.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraFM/ExtraTV (@extra_fm)


''Dobra večer dragi moji, dobra večer Zagrebe! Tako je divno vidjeti vas i biti s vama, jedva sam čekala i radovala se ovoj večeri. Presretna sam i ispunila sam već svoj san. 40 godina je za nama narode, ne mogu vjerovati. U tih 40 godina imamo puno predivnih pjesama, uspomena i ljubavi'', rekla je na početku koncerta.

Pogledaji ovo Dragana Mirković - 3 Celebrity Dragana Mirković pojavila se u javnosti nakon razvoda, blistala je od sreće i uzbuđeno poručila: "Dobila sam najveću nagradu!"

Večeras se održava i drugi koncert.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Noelle i Cami Sheldon - 14 Noelle i Cami Sheldon u ''Prijateljima'' - 10 Noelle i Cami Sheldon - 11 Noelle i Cami Sheldon - 10 +26 Noelle i Cami Sheldon - 12 Nekad i sad Sjećate se neodoljive kćeri Rachel i Rossa? Danas ima 22 godine i ne biste ju prepoznali, dana slave rado se prisjeti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 +26 Severina - 6 Celebrity Severina se skockala za nastup u najluđem klubu na moru, a s ovakvom frizurom još ju nismo vidjeli: ''Što se dogodi na...'''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene