Poseban trenutak

Doris Dragović objavila uspomenu iz 1987. godine s našim legendarnim glazbenikom: ''Ma odlični ste!''

Doris Dragović Doris Dragović Sasa Buric / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović i Mišo Kovač Doris Dragović, Zorica Kondža Doris Dragović, Zorica Kondža Doris Dragović, Zorica Kondža Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović - 7 Doris Dragović - 8 Doris Dragović - 9 Doris Dragović - 10 +20 Doris Dragović - 11 Galerija

Doris Dragović na svom Instagram profilu objavila je staru fotografiju s Mišom Kovačem.

Pjevačica Doris Dragović vratila se u davnu 1987. godinu kada je pozirala nasmiješena u društvu kolege i glazbenika Miše Kovača.

Pogledaj i ovo Doris Dragović Ovog kolovoza! Najveća hrvatska glazbena diva stiže na najljepšu pozornicu u Hrvatskoj, ulaznice su već u prodaji

Naime, njih dvoje tada su snimali zajedničku pjesmu pod nazivom "Da te nema".

Doris na fotografiji nosi sunčane naočale i niski rep.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dorotea Budimir (@dorisdragovic.official)

"Legende", "Bravo Doris", "Ma odlični ste", "Predivni", te mnoštvo emotikona pljeska i veselih smajlića nizalo se u nastavku.

Nedavno je i svojoj kolegici Zorici Kondži zajedničkom fotografijom čestitala na nagradi Zlatni Studio za pjevačicu godine.

"Čestitke našoj dragoj Zorici na nagradi za pjevačicu godine", napisala je Doris uz njihovu zajedničku fotografiju koju je objavila na svojem profilu na Instagramu.

Podsjetimo, Doris je u sretnom braku sa suprugom Marijom Budimirom s kojim ima sina Bornu. Upoznali su se 1989. godine, dok je još bila pjevačica u usponu, a on je bio mlad i perspektivan vaterpolist. Zaljubili su se na prvi pogled te su se iduće godine vjenčali u Splitu, u crkvi sv. Ante na Poljudu, a na svadbi su imali više od 130 uzvanika.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 +10 Claudia Rivier - 3 Celebrity Bujnu Slavonku na Instagramu prati gotovo 900 tisuća pratitelja, a zbog nove fotografije raskošnog atributa opet je uzburkala društvene mreže!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 +26 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari izbacila bujnu pozadinu u jedva vidljivim gaćicama, a ima i posebnu molbu za sve!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene