Lud je za njom

Slavni glazbenik ne odvaja se od 48 godina mlađe djevojke, osjeća se počašćeno jer ga ona voli!

Don McLean i Paris Dylan Don McLean i Paris Dylan Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Don McLean i Paris Dylan Don McLean i Paris Dylan +0 Don McLean i Paris Dylan Galerija

Don McLean snimljen je u društvu svoje mlađahne djevojke Paris Dylan na ulicama Manchestera gdje su privlačili znatiželjne poglede prolaznika.

Američki pjevač Don McLean snimljen je u društvu svoje mlađahne djevojke Paris Dylan s kojom je prošetao ulicama Manchestera uoči njegovog nastupa u Bridgewater Hallu.

76-godišnji Don koji se proslavio hitom "American Pie" i 28-godišnja manekenka privlačili su znatiželjne poglede dok su istraživali grad prije njegova koncerta u sklopu turneje povodom 50. godišnjice kultnog hita. Osebujan par nikako nije mogao promaknuti ni paparazzima, a Paris ih je počastila i jednim plaženjem jezika. Ona je na sebi nosila pripijene crne tajice, traper jaknu i crveni top u kojem je naglasila bujni dekolte, dok se Don pokušavao zagrijati u toploj jakni.

Par je zajedno gotovo pet godina, a vezu su započeli nakon što on razišao s bivšom suprugom Patrishom Shnier 2016. godine. Do njihova raskida je došlo nakon Donova uhićenja zbog optužbi za obiteljsko nasilje, nakon što ga optužila za preljub, okrutno i nasilno postupanje te nepomirljive razlike.

Govoreći o njihovoj romansi, Don je prošle godine za People rekao da je Paris najdivnija osoba koju je ikada upoznao.

"Ljubav je najvažnija stvar koju možete imati. Nekoga moraš voljeti jer mržnja je takav teret. To je potpuni gubitak vremena. Volim svoju djecu i volim svoju djevojku. Lud sam za njom. Ona je najdivnija osoba koju sam ikad poznavao i mislim na nju kad pjevam puno svojih pjesama. Počašćen sam što je imam kao djevojku i partnericu i ne planiramo se rastati. Ostat ćemo zajedno i jahati ovaj život koliko god budemo mogli", izjavio je Don tada.

Objasnio je i da je ljubav ono što mu je pomoglo u teškim trenucima.

"U nešto moraš biti zaljubljen. Kad sam imao loše trenutke u životu, uvijek sam volio svoju gitaru. A sada imam Paris", zaključio je.

Vijest da su zajedno objavili su na Instagramu 2016. godine, kada je ona objavila fotografiju s proslave Dana zahvalnosti.

"Zahvalna sam na njemu. Sretan Dan zahvalnosti od Dona i mene", napisala je uz objavu.

Paris je postala poznata široj javnosti nakon emsije "Catfish" iz 2017. godine, te nakon incidenta iz 2011. godine u kojem je započela vezu i razmjenjivala golišave fotografije s 33-godišnjim košarkašem Chrisom 'Birdmanom' Andersenom, kada je imala samo 17 godina. Ali pokazalo se da zapravo nisu razgovarali jedno s drugim, nego je Kanađanka po imenu Shelly Chartier pod njezinim imenom pokušavala dobiti novac od Andersena.

Don je bio u braku s bivšom suprugom Patrishom od 1987. do 2016. godine, a dijele sina Wyatta i kćer Jackie.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne +27 Cara Delevingne Zanimljivosti Mislila je da neće doživjeti ni 30 godina, a zbog njezinih novih uznemirujućih fotki svi plaču!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Sosa - 7 Borna Sosa - 4 Borna Sosa - 8 Borna Sosa - 10 +26 Borna Sosa - 3 Celebrity Pogledajte kako je mlađahni Borna Sosa šarmirao našu poznatu voditeljicu na turskom jeziku: ''Ti si tako lijepa, volim te''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene